Ugrás a cikkhez
Reklám

Nem szoktak drogozni, most is csak belekóstoltak a kólába - hazudta a Tényeknek az egyik törökszentmiklósi cigányasszony, aki több másik rokonával együtt egy új, eddig még ismeretlen pszichoaktív szer miatt került kórházba még a hétvégén. A hatfős társaságban két vemhes cigány is volt, mindkettejüknél császármetszést hajtottak végre. Most saját felelősségükre mindketten elhagyták a kórházat, egyikük az otthonában hazudozott a Tényeknek.




Fátyol Mónika azt mondja: azért jött el saját felelősségére, mert szerette volna látni a másik gyerekét.

A drogos cigányokat napokig az intenzíven ápolták - természetesen a mi költségünkre -, egyikük még most is ott van, életveszélyben. A drog, amit használtak, rövid idő alatt hat, beszédképtelenséget, eszméletvesztést, gyors szívverést és epilepsziás rohamokat is okozhat.

Szinte mindannyian súlyos légzési problémákkal kerültek a szolnoki kórház intenzív osztályára, ahonnan elsőként a két purdéellőt engedték ki.

Az orvos szerint jobb lett volna, ha maradnak még néhány napot. (Szerintünk meg nem az lett volna jobb.) A társaság két, még kórházban lévő férfitagja lassan gyógyul. Ők bizonyára több kólát ittak...

A két újszülöttet egy budapesti gyermekklinikára vitték. Ott a csecsemők állapotáról nem nyilatkoznak, de a családnak azt ígérték: értesítik őket, ha mehetnek az egyelőre életveszélyben lévő újszülöttekért.

(Kuruc.info - Tények korrigálva)

Kapcsolódó:

- Az egyik törökszentmiklósi csecsemőnek komoly esélye van arra, hogy megláthassa, milyen gondos édesanyja van

- Törökszentmiklós: nem érdekelték a drogprevenciós napok a kábítószerező cigányokat

- Drogozó "fiatalok": sokat romlott két törökszentmiklósi hulladék állapota

- Meghalt mindkét bekristályozott törökszentmiklósi "fiatal" újszülöttje - vagy mégsem?

- Kiccsaládi kristályozás Törökszentmiklóson - két állapotos nő is volt a "fiatalok" között





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából