Ugrás a cikkhez
Reklám

Vasvillával tettek mozgásképtelenné egy tűzoltóautót ismeretlenek Szolnokon.

A tűzoltóság munkatársait nem először éri sérelem a Tisza-parti megyeszékhelyen, a Törteli út környékén; ezúttal is ez a városrész volt az ellenük elkövetett támadás színhelye. Vasárnap két órakor egy, a közelben lévő tűzhöz érkeztek a tűzoltók, ám amíg ők a tüzet oltották, addig valaki egy vasvillával két helyen kiszúrta a magára hagyott szerkocsi bal hátsó gumiját. A rendőrség nyomozást indított az elkövető mielőbbi felkutatására.

2007. július 23. 12:35 | Forrás: STOP/HavariaPress

Kuruc.info kommentár: (index cigánytopicos kommentárok alapján): a közelmúltban ugyanezen a környéken kellett a rendőröknek megvédeni a tűzoltókat a köveket hajigáló cigányoktól, valamint egy "nagyszabású" temetőrongálás is volt arrafelé tavaly. Ez a cigánytelep. A Motor utcával párhuzamos. Szemét és bűz. Valaha szükséglakások voltak fürdőszobával, konyhával. Mára romhalmaz és a fertőzések melegágya. De a környező utcák is olyanok egytől egyig. Dzsungel. Nincs is ára egyiknek sem, vajon miért...  Fehér ember, ki ott ha belépsz, hagyj fel minden reménnyel!

Kíváncsiak vagyunk, mi lenne, ha a tűzoltók bejelentenék, hogy mostantól nem mennek oda oltani. Biztos k. nagy sírás lenne a rasszizmusról. Pedig aztán ennek az öncélú barbárságnak tényleg semmi okát nem látjuk. Odamegy oltani, erre meg kiszúrják a kerekét... és tudja-e, Kedves Olvasónk, miért ment oda oltani?

Mert kábelt égetnek a szeméttelepen. Fejétől bűzlik a hal, ugye? Hiszen még az Országos Cigány Információs és Művelődési Központban is kábelt égetnek, ahogy az hivatalos forrásban is leíratott. Na ezt magyarázzák ki, cigányfajvédők!



Friss hírek az elmúlt 24 órából