Ugrás a cikkhez
Reklám




"Tisztára mintha a Kurucot olvasnám" - ezzel a megjegyzéssel küldte egyik olvasónk az alábbi videó linkjét. És valóban, szeretett cigányaink mindennapos tevékenységéhez hasonló akciókkal múlatják az időt a malmői bevándorlók is - ráérnek, hiszen 90%-uk nem dolgozik.

A Fox News riportere megszólaltat egy rendőrt, aki elmondja, hogy azért kell kettesével járőrözniük, mert ha egy ember megy csak autóval, a járművet szétverve találja, mire visszaér, majd egy mentős beszél arról, hogy a bevándorlók által lakott környékekre csak rendőrautóval mernek kiszállni a dühöngő hordáktól való félelmükben.

A negyedmilliós városnak mára már egynegyede muszlim, a liberális szabályozásnak köszönhetően a menedékkérők ugyanis magukkal vihetik az egész rokonságukat a feleségtől a nagypapáig.

Megszólal egy iskolai dolgozó is, aki elmondja, hogy az ezer tanulóból mindössze kettő svéd. A bevándorlók gyerekei egy szót sem beszélnek svédül, sokan iskolát sem láttak életükben - ezért a svédeknek kell fordítókat alkalmazni - de még így sem érettségizik le az "új" diákoknak a fele sem. De persze őket sajnálják, mert nehezen illeszkednek be a rendszerbe...

Pedig szegények nagyon törekszenek... Ezt igazolja az utolsó kép is, amikor a narrátor elmondja, a legendás svéd toleranciát legutóbb az tette próbára, hogy kövekkel támadtak a tűzoltókra. Csak így tovább, liberálisok, szép jövő vár Európára.

 

Kuruc.info



Friss hírek az elmúlt 24 órából