Ide jutunk egy 15%-os Jobbik-siker után:
ledőlnek a média falai. Novák Előd, a Jobbik sajtófőnökének ORTT-győzelme nyomán most őt is behívták a Nap-keltébe, ahol Betlen János műsorvezető már ilyen kijelentéseket tett: a Jobbik programja nem szélsőséges, cigánybűnözés pedig van, ezt ő már korábban is megmondta.

Novák Elődöt először arról kérdezte, mi igaz Spiclicat vádjából, melyre Horn Gábor is alapozta támadásait: valóban ő a Kuruc.info egyik szerkesztője?

A videó ide kattintva érhető el WMV formátumban; YouTube-verzió alább.

Kapcsolódó:
- Jobbik-győzelem: az ORTT elmarasztalta a TV2-t és a Nap-keltét

Kuruc.info / A.S.: Emlékszik arra bárki is, hogy a hazug, a jó zsidót eljátszó Betlen bármi ilyet egyértelműen kijelentett volna? Soha, sehol. Ellenben jó mikrofonállványként szolgált mindig is pl. a Mohácsi Viktóriával, Kolor Bánnal, Mesterházy Attilával vagy Magyar Kornéliával, a Progresszív Intézet igazgatójával és a többi antimagyar hulladékkal folytatott, alázatos, beszélgetőpartnerét még csak véletlenül sem sarokba szorító eszmecseréjében.

Ha egyértelműen nácifasisztarasszistagárdista kinyilatkoztatást tett volna (azaz: elismerte volna a tényt, a mokkák óriási többségére jellemző cigánybűnözést), akkor nyomban leveszik a képernyőről. Ott csak az egyirányú uszításnak van helye: annak, amikor - többek között - a Roma Magazinban arról értekeznek a feketék, hogy a rászístá magyarok sorra gyilkolják szegínromákokat, és erre olyan "példákat" hoznak, mint Fényeslitke (példa ITT; ITT a Fényeslitkével kapcsolatban kötelezően ismerendő tények találhatóak; az ügyben további, két héttel ezelőtti mokka sz*rkeverés ITT), ahol, ahogy máshol sem, nem történt ilyen.