Ugrás a cikkhez
Reklám

A Jobbik még nem elég demokratikus az LMP-nek, de ahogy azt korábban megírtuk, a Gémesi György fémjelezte Új Kezdeten keresztül mégis sikerült szert tenniük egy volt jobbikos képviselőjelöltre Bosnyák András személyében.

A faluját a Fidesz-kormány - tábor formájában - kötelezőnek szánt migránsbetelepítésétől védelmező polgármester jól mutathat a vidék déli végein a liberális belpestiek politikai portfóliájában, és még a kormánymédia sem ásott elő róla többéves, nácigyanús megjegyzést. Az alábbi videó a szórakoztatófaktora mellett azt sejteti, hogy nem a kiemelkedő szónoki képességei miatt emelnék fel Bosnyákot az országos politikába.

Az új jelölt a korszakkezdésnek enyhén kínos nyökögése során az - egyik - új, külső segítséget igénylő nehéz szónak a hatékonysági bizonyult. Megvan tehát, hogy az "útelágazódás" után mivel érdemes felmérni a tükör és ismerőseink előtt, hogy pallérozottabbak vagyunk-e, mint egy miniszterelnök, illetve képviselő-jelölt, vagy mi is zavarba hoznánk szegény Szél Bernadettet. A lámpalázas Bosnyák a "beszéde" végén azt még megígérte, hogy az emberek kérdéseire majd tud később válaszolni, de ennek sikeressége sajnos már nem derül ki a felvételből.

Jó hír lehet a polgármester számára, hogy az LMP Vidám Vasárnapot idéző szeánszain vendégeskedve úgysem kell megerőltetnie magát.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából