Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk küldte a videót Birminghamből, amely egy teljesen átlagos csütörtöki napon készült a városközponttól a repülőtér környékéig közlekedő 14-es buszon. A képsorok semmi meglepőt nem tartalmaznak, és sajnos egyre több multikulti városban készülhetne hasonló, de Európa - ezúttal éppen terrormentesen - csendes haláltusájának mindennapjai mégis sokkolóak. Márpedig szükséges magunkat emlékeztetni, ha nem akarjuk elfelejteni, hogy mi forog kockán.

Ahogy olvasónk fogalmaz keserűen:

El kellett hagynom hazámat sajnos. Nem szeretném részletezni, nem tudok újat mondani. Londonban élek, naponta látok fekete férfit fehér nővel, reggelig tudnék mesélni...

A brit nők eszik a négereket, kelet-európaiakkal viszont ha kötelező lenne sem állnának szóba... saját kardjába fog dőlni ez a társadalom, húzok innen az átkosba vissza, amint megtehetem.

Közismert, hogy Londonban már kisebbségbe került a fehér ember, és más angol nagyvárosokban is romlik a helyzet. Birmingham is a legrosszabbak közül való. A 2001-es népszámláláskor még a lakosság 70 százaléka volt fehér, 2011-ben már csak 58 százalékuk, miközben csak az ázsiaiak aránya 20-ról 26 százalékra nőtt, akik között a muszlim pakisztániak alkotják a legnagyobb csoportot.



Már 2010-ben a "keresztesek" ellen tüntettek, kevésbé békésen
A vallási összetételt tekintve sem biztatók az eredmények. 2011-ben még alig lépte át a muszlimok aránya a 20 százalékot (az Independent ezzel a "csekély" számmal már képes bagatellizálni), de a gyerekek között már akkor beelőzték a keresztényeket.



Nemcsak Birmingham van halálra ítélve
Ismerve az európai terméketlenségi mutatókat és az újeurópaiak féktelen szaporaságát, a helyzet mára csak sokkal rosszabb lehet. Ha valami, ez meghozhatja a kalandozó magyar fiatalok hazatérési kedvét...

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából