Ugrás a cikkhez
Reklám

Frissítés: Miért tartja egy 16 milliárdos stadionberuházás élén az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csabát a Fidesz?

A Jobbik szerint egy ilyen volumenű, szombathelyi beruházás Felügyelőbizottságának nem lehet egy olyan ember az elnöke - politikai, gazdasági, jogi és morális szempontból sem - aki korábban már adócsalásért volt elítélve most pedig 3 milliárdos költségvetési csalásért tartják előzetesben "aranyrúddal a zsebében" - írja közleményében Balassa Péter, a Jobbik szombathelyi önkormányzati képviselője. Alább a folytatás.

A Jobbik azonnali hatállyal újra megteszi azon javaslatát, hogy az MSZP elítélt politikusát és képviselőjét, Botka László és Gyurcsány Ferenc ügyvédjét azonnali és rendkívüli közgyűléssel hívja vissza Felügyelőbizottság elnöki pozíciójából és kezdeményezze összeférhetetlenségi és méltatlansági eljárás megindítását Czeglédy ellen.

A Jobbik nevében remélem és kifejezetten kérem, hogy a Fidesz ne védje és ne tartsa pozícióban a méltatlan képviselőt, egyben értetlenségemet fejezem ki, hogy a kormánypárt az összeférhetetlenségi és méltatlansági eljárást miért nem kezdeményezte eddig.

Talán valamiféle titkos paktum köttetett a stadion ügyben az MSZP és a Fidesz között?

Ez az ügy nem csupán Czeglédy hiteltelenségét, hanem a Fidesz korrupcióját is erősíti.

A Jobbik reméli, hogy Czeglédy után Rogánok, Habonyok és Mészárosok is a méltó helyükre kerülnek a 2018-as választások után.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából