Ugrás a cikkhez
Reklám

Menekültjog és a migráció időszerű kérdései az Európai Unióban címmel rendezett konferenciát 2015. december 5-én Budapesten a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Morvai Krisztina EP-képviselő.

A felvételen Morvai Krisztina előadása látható, amelyben áttekintett néhány fontos "igazságossági megfontolást" azzal kapcsolatosan, hogy Magyarországnak kötelessége-e kivenni a részét a hatalmas mérteket öltött migráció, népvándorlás terheiből. Az előadó rámutatott arra is, hogy hazánknak úttörő szerepet kell vállalnia a jelenség "gyökérokainak" őszinte feltárásában, és követelnie kell európai uniós és nemzetközi szinten egyebek mellett az Iszlám Állam és más terrorszervezetek finanszírozásának haladéktalan leleplezését és megbüntetését, továbbá a nemzetközi fegyverkereskedelem szigorú szabályozását az igazságtalan háborúk megakadályozása érdekében, valamint az egyre több nyomorúságot, szegénységet eredményező globális szabadkereskedelem és neoliberális, embertelenül profitközpontú gazdasági szemlélet és döntések megváltoztatását.

A konferencia többi előadása alább tekinthető meg:

Dr. Novozánszky Ilona:

Dr. Éva Mária Barki - vérfagyasztóan kemény és leleplező erejű beszéd a bevándorlásról mint az eruópai népek elleni fegyverről és a háttérerők szerepéről.

Dr. Jánossy Mária Los Angelesben élő székely ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat partnere. Videóüzenete látható Kaliforniából, amelyben bemutatja az USA bevándorlással kapcsolatos szabályozását és gyakorlatot, kitér az európai bevándorlási válság amerikai visszhangjára is.

Dr. Zétényi Zsolt:

Dr. Szmodis Jenő:

Dr. Nagy Tibor:

Dr. Rob Verreycken flamand patrióta jogász, az Európai Parlament poltikai tanácsadója. Megdöbbentő és felrázó erejű előadásának címe: „Miért és hogyan vált Belgium a terrorizmus és az iszlám szélsőségesség európai fővárosává?”

Dr. Gerencsér György:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szoglálat ügyvezetője bemutatja, hogy a bevándorlási válsághelyzetben milyen nyilatkozatokat tett, milyen ügyeket vállalt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, kitér a liberális jogvédők kártékony és nemzetellenes szerepére, ismerteti az Európai Parlamentben ezzel kapcsolatos vitákat, döntéseket, és kifejti, miért vannak jogos védelmi helyzetben az európai hagyományos nemzeti közösségek.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából