Ugrás a cikkhez
Reklám

Kiemelt készültséget rendelt el a szlovák rendőrség a magyarlakta Dunaszerdahelyen, ahol a helyi futballcsapat a pozsonyi FC Slovannal játszik kupameccset telt ház előtt. (Egyes információk szerint a tót rohamrendőrök agyba-főbe verik a magyar drukkereket, a Romantikus Erőszak frontemberét, Sziva Balázst és társait pedig már a határon elhurcolták. Bővebben később - a szerk.)

Kapcsolódó: Tót sovinizmus: elmarad a Hungarica és a Romantikus Erőszak csallóközi koncertje 

A városba több száz egyenruhást vezényeltek, és szesztilalmat vezettek be. Riadóztatták a vasúti rendőrséget is, amely a pozsonyi főpályaudvartól a dunaszerdahelyi stadion vendégszektoráig kísérik a fővárosi szurkolókat. A találkozóra valószínűleg Fradi-drukkerek is érkeztek. Ők bizonyára nem felejtették el az 1992-es Slovan-FTC Bajnokok Ligája találkozót, amelynek 60. percében maszkot viselő szlovák kommandósok támadtak a magyar szurkolókra a pozsonyi csapat stadionjában.

Mint a hírTV helyszínen tartózkodó tudósítója beszámolt, óriási a rendőri készültség a dunaszerdahelyi stadion környékén, a Magyarországról érkező szurkolókat pedig többször megállították, valamint megmotozták a rendőrök. A beszámolók szerint Békéscsabáról, Kecskemétről, Budapestről és Debrecenből is érkeztek szurkolók a rangadóra, fél órával a meccs kezdete előtt pedig már 10 ezren tartózkodtak a 6 ezer férőhelyes arénában.

(hírTV - Kuruc.info) 



Friss hírek az elmúlt 24 órából