Ugrás a cikkhez
Reklám

Egyebek mellett lövedékeket, revolvert is találtak az osztrák katonák Nagyfalvánál (Mogersdorf) a vasúti töltésen. A tárgyakat egy ismeretlen személy hagyhatta hátra, aki éjjel gyalogolt Magyarország felé.




Különös alakra lettek figyelmesek szerda éjjel az osztrák őrző katonák: valaki Nagyfalvánál (Szentgotthárd/Rábatótfalu térsége) valaki a vasúti töltésen gyalogolt Magyarország irányába. Az illetőt hőkamerával szúrták ki, azonnal járőröket küldte utána, azonban az ismeretlen észrevette őket és a Rába folyó irányába futva Magyarország felé menekült. A katonák átvizsgálták a környéket, találtak egy biciklit, mellette forgótáras pisztolyt, izraeli katonai lőszereket, acélköpenyes és más lövedékeket, jelzőpisztolyba való töltényeket, késeket, zseblámpákat, órákat, egy rohamsisakot, lézeres jelző (laser pointer) és gépjármű-feszültségmérőt. A szép gyűjtemény mellett egy laptopra is rábukkantak.




A Burgenlandi Tartományi Rendőrség jelentése szerint egyelőre vizsgálják, mi köze a tárgyaknak az elmenekült személyhez, az ügyben nyomozás indult.

Arról jelenleg nem rendelkezünk információval, hogy egy más kontinensről itt vendégeskedő jámbor menekültről van szó, vagy egy európai bűnözőről.




(ausztriaimunkak.hu nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából