Ugrás a cikkhez
Reklám

Fordulóponthoz érkezett a csíkszeredai Role zenekar, amelynek tagjai kedden jelentették be, hogy feloszlanak. Az együttes a Pille nevet viselő búcsúalbummal köszön el a rajongóitól.




"Balázs Zoltánt és Salamon Orsolyát megannyi közös élmény köti össze a zenekarral, de az élet jelenleg más dolgokat tartogat számukra. Bodor Emese személyes okokból sajnos nem tud folyamatosan jelen lenni a zenekar életében. Most egy sok éves, talán a Role történetében a leggyümölcsözőbb és leghosszabb ideig működő stabil felállás bomlik meg. Így egyszerre három tagot kellene pótolni, amit a Role egysége és hangzása is súlyosan megsínylene." Ezért úgy érzik, hogy az a helyes, ha pontot tesznek a mondat végére, és megszűnik a Role – közölték a zenekar tagjai.




Köszönetet mondanak ugyanakkor lelkes közönségüknek, amely az elmúlt 28 évben a zenekar mellett állt, és mindazoknak, akik ott voltak a koncertjeiken, és hisznek a zenéjükben.

A zenekar tagjai tavaly júliusban egy különleges projektbe vágtak: a Nagyhagymás Nemzeti Parkban, szabad ég alatt rögzítették a Pille című moldovai csángó balladát, amelyet feburár 9-én, búcsúalbumként adtak ki.

Facebook-bejegyzésük:

 

Búcsúzunk...Kedves barátaink!Ma, 2016 február 9-én megjelent búcsú albumunk, a Pille.Tavaly júliusban egy különleges...

Közzétette: ROLE zenekar – 2016. február 9.

(Székelyhon nyomán)

Kapcsolódó: Role zenekar - József Attila: Ordas





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából