Ugrás a cikkhez
Reklám

Ezt mondta Szima Judit, a Jobbikkal hajdan szövetséges TMRSZ vezetője, a párt korábbi EP-képviselőjelöltje a tegnapelőtti Kossuth téri tüntetésen. A TMRSZ-nek nem ez az első hasonló megnyilvánulása, de most végre a lehető legegyértelműbben fogalmaztak.




A jelenlegi kormány pusztulásra ítélte magyarok százezreit, csak azért, mert 2006-ban a rendőrök fenntartották a rendet - jelentette ki Szima május 30-án a Parlament előtt. A beszéde megtalálható a TMRSZ (Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete) honlapján is, s a szövegkörnyezet kizárja, hogy esetleg félre lehetne érteni a szavait.



Gyurcsány szerint is a rendet tartották fenn 2006-ban - mi viszont azt tapasztaltuk, hogy tüntetőket vertek félholtra, és szemeket lőttek ki

Annál is inkább, hogy a TMRSZ-nek nem ez az első ilyen megnyilatkozása. 2010 februárjában ugyanis az alább látható transzparenssel tüntettek:




Kérdésünkre, hogy ezek szerint ők is azok között vannak, akik a hazáért tüntetőket oszlatják fel, a fűben ülő gárdistákat hurcolják el, vagy békés tüntetőket fújnak le paprika spray-vel, ily módon védelmezve a felettünk törvénytelenül uralkodó országrablókat, gyakorlatilag igennel válaszoltak.

A tettrekészek (akik sajnos úgy látszik, a magunkfajták ellen is azok) végül 2010. szeptember 25-én jelentették be, hogy felbontják a Jobbikkal kötött megállapodást, ám a mostani egyenes beszédhez, úgy látszik, még szinte egy év kellett.

(Kuruc.info, kép: Hírszerző)



Friss hírek az elmúlt 24 órából