Ugrás a cikkhez
Reklám

Igazából egyetlen kérdésre szeretnék ma választ találni: miért kell nekem hülyékkel és degeneráltakkal, portálunkat lejáratni szándékozó seggnyaló konzumidiótákkal foglalkoznom.




De ne menjünk ennyire elejibe a történetnek, kezdjük azt A betűtől. Történt, hogy a hétvége folyamán közöltünk egy cikket, miszerint a zsidók fizikailag is egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a Belvárosban (is), s olyan szállodát építtetek maguknak, amin Dávid-csillag és egyéb zsidó valamint szabadkőműves elemek találhatóak. A cikket, a fényképekkel együtt egy olvasónk küldte és mi közöltük. Olvasói levélként.

Jogos lehet a kérdés, miért nem jártunk előbb utána. Mondom, lehet. De nem jogos. Mert ma Magyarországon egyrészt simán elképzelhető, hogy helikopterleszállóval ellátott, Dávid-csillagokkal díszített hotelt emelnek maguknak a zsidók – meg is mondta Peresz, felvásárolnak minket – másrészt pedig ott voltak/vannak a fényképek és a cikk fő állításai egytől-egyig igazak. Harmadrészt: igen, kedves kárörvendők és egyéb izomból hülye egyének, utánajártunk.

Nos, meglepő módon, a Kuruc Kálmán néven, a kuruckalman csiga gmail.com címről érkezett, valós tartalmú anyag a Reakció fedőnevű (korábban: UFI), valójában a Fidelitas – ja, bocs, nehogy megsértődjenek Oli bácsiék, Zsidelitas – liberális és konzumtaknyos lapjától jött. Ma már a Zsindex, Nobilis Kristóf (Schmidt Mária holokauszt-"szakértő" cionista elhunyt férjének, Ungár Andrásnak a strómanja, Ungár pedig annak a régi ávós-zsidó-szadeszos famíliának volt a klánfőnöke, akik például testvérét, a magyarellenes és buzi Ungár Klárát, és apját, Ungár Lajos emberiség elleni bűnös 50-es évekbeli ÁVH-s ezredest adták a világnak) és de facto a zsidesz-szadeszos Schmidt Mária tulajdonában állnak, nyilván ez a hiteles nemzeti ellenzékiség.

Ez még hagyján, igaz, sokan elcsodálkoznánk azon, ha a tinilányokat hajkurászó Rogán-csemeték hirtelen megvilágosodnának és harciasan fellépnének a judaisták honfoglalása ellen. De persze nem ez történt. Ők arra nem érnek rá. Joávblumok, csintalansándorok, pintérsándorok és más kaftános és/vagy fideszes bűnözők leleplezése helyett ránk próbálnak vicsorogni. Kevés sikerrel. Jó, megértjük: nem tetszik nekik, hogy a Kuruc.info fillérekből is a legolvasottabb magyar jobboldali lappá vált. Bizony, még egy marginális Reakció is a sokszorosát költi a mi költségvetésünknek, a Zsindex és a többi antimagyar, hazug, uszító, hírhamisító, cigányfajvédő, cionista napilap, hírportál pedig két nagyságrenddel többől. Ám a hazugság nem eladható a végtelenségig, piszkos pénzzel megtámogatva sem.



Véletlenül sem árusítja ki nekik az V. kerületet

A Reakció nevű kitartott lapocska címoldalán tegnap büszkén verte a mellét – s, hogy máshol mit vert az legyen az ő dolguk – az ügyeletes nyáladzó, hogy mekkora szenzációs médiahekket hajtottak végre, hisz becsaptak minket. Gond csak az, hogy nem csaptak be, hisz amit ők leírtak és elküldték nekünk, hogy ezzel tréfáljanak meg, 95%-ban szóról szóra igaz. Sajnos. Egyébként ezt ők maguk is beismerik, íme: "Amúgy a luxusszálloda tényleg áll, tényleg vannak rajta Dávid-csillagok és helikopterleszálló, s az építtető is stimmel. A lepukkant épületeket szépen felújították, és tőlünk akár Simon Peresz is megszállhat itt. Azt viszont, hogy a Hold utcai vásárcsarnokot helikopterhangárrá alakítják, mi találtuk ki, reméljük, nem veszi át az ötletet valami befolyásos zsidó. "

Ez akár ars poeticája is lehetne a Zsidesz bérmaszturbálóinak, azaz: tökmindegy ki újítja fel, milyen szimbólumokat tesz reá, vagy mely vallás (nép? faj?) motívumaival díszíti fővárosunk épületeit, csak „csináljon valamit” (nyilván Izraelben is szívesen fogadják az iráni befektetőket, ugye? Mellékesen mindenféle nemzsidó föld és ingatlanszerzést, állampolgári jogot faji alapon tiltanak kedvenceitek a palesztinoktól lopott hazájukban, ha véletlenül tényfeltárni támadna kedvetek, szerencsétlen lúzerek. Persze ha Árpád-sávos megahotel épülne, vagy a Hezbollah kezdene pesti „ingatlanfejlesztésekbe”, ti rinyálnátok az elsők közt, narancsseggű metéltimádók) És persze, a gyerekgyilkos, népirtó állam elnöke, Simon Peresz is jöhet (Ugye az egykori dél-afrikai apartheid-állam elleni szankciókról sem hallottatok? Noha ott a niggerek helyzete ezerszer különb volt a palesztinokénál). Akár. Mert nekik minden mindegy, csak „fasizmus” ne legyen, ellenben legyen sok-sok Orbán. Esetleg orbáncfű. Vagy csak simán fű…

Jelen állás szerint a következő – a Reakció által is bevallott – módon „vertek át”: mintha egy olvasónk beküldte volna, hogy egy borsodi kisfaluban, ahol lakik, szomszédjába betörtek a cigányok vasárnap és összeverték a nagymamát. Majd két nap múlva közli: ha-ha, mekkora médiahekk, nem is vasárnap történt, hanem kedden, és valójában "csak" kirabolták, nem is verték meg szegényt . Tényleg, a lényeget tekintve borzalmas eltérés. Mellékesen, de ez nem az az eset, ha tévedünk, önkéntesen helyreigazítani is szokásunk, ellentétben sok balbib sajtótermékkel, amelyek csak bírósági végzés hatására..

Ugyanakkor érdekes, hogy narancsseggűék leveléből kivettük azt a részt, amiben olvasóinkat arra biztattuk volna, hogy vállról indítható rakétákkal lőjék a szálloda tetejére érkező izraelieket, unalmas óráinkban pedig az amerikai nagykövetség ablakán is belődőzhetnek. Ilyeneket mi nem közlünk, hisz tőlünk távol áll a gyilkosságra való buzdítás bármely formája, nem úgy, mint a narancsproliktól, másvallásúaktól, például Oliék testvérlapjától, az Index fedőnevű überhéber szennylaptól. Nekik ugyanis ezt is szabad (A Reakció „férfiait” az sem zavarta, hogy egy vezető izraeli napilapban minap büntetlenül uszíthattak magyarok meggyilkolására, és, milyen érdekes, nem kapcsolták le nevezett lap (Háárec) online változatának szerverét). Kényelmetlen kérdés, de mi lenne, ha feljelentenénk őket? Amúgy is olyan korban élünk, amikor csemetéiket iskolába kísérő szülőket nyugodtan letartóztathatnak terrorizmus vádjával, hát akkor már Oli bácsit és csapatát, az Ibolya presszó alkoholmentes sörlovagjait is nyugodtan bevihetnék.

Alább a levél általunk nem közölt részlete:

"Addig is, ne feledjük, egy vállról indítható rakétával elég könnyen leszedhető egy zsidó helikopter, s ha már ott járunk, az amerikai-zsidó nagykövetség ablakán is beküldhetünk egy kedves
ajándékot."

Ismételjük a minket olvasó szakszolgálatok nehéz felfogású gyökerei számára is: nem mi írtuk, most is csak idézzük. Az elkövetőket a narancskerületben kell keresni! Kétségtelen, akik nyelvileg a KISZ-es Rogán és társainak ülepében tövig elmélyültek, azok számára a világ meglehetősen rózsaszín. Ám ha elfordítanák fejüket – ehhez előbb azt a fránya nyelvet kéne kihúzni abból a likból – rádöbbennének: most ők csináltak hülyét magukból. Na meg azok, kik kárörvendve vették át a Reakció szánalmas cikkét.

Amúgy ismerek egy-kettőt ezek közül az idióták közül, legalábbis látásból. Majd jól megszeretgetem egyiket, ha meglátom, és beszámolok róla itt az oldalon.

A Kuruc.info szerkesztősége nevében: Florian Geyer

Kapcsoló anyagok, Rogán-hívőknek kifejezetten ajánlott

- Demszky Maóval, zsidórasszistákkal kampányol Rogán

- Rogán találmányát ünnepli az egész világ
- Gyurcsányista Rogán: ne dobáljuk Demszkyéket, cédulával és húsvéti tojással üzenjünk a rezsimnek
- Keresztellenes Rogán Tóni gójgyűlölő mélyzsidókkal hanukázott a Nyugatinál
- Rogán ismét spicliskedik: gergényista javaslata még az ÁVH-nak is sok
- Izraeli zsidókat készül a nyakunkra hozni Rogán
- Nézegessen Rogánt zsidó viseletben! - A volt KISZ-titkár ismét alulmúlta önmagát
- Rogán elítéli a lakosságot sújtó cigányterrort és az abból élő politikusokat
- Rogán az ÁVH-val együtt készül a tüntetésekre
- Nyílt levél a gyurcsányista Rogánnak: szégyellje magát!
- Dokument jeszty: Rogán Tóni KISZ-führer örökbecsű mondatai a kommunista pártsajtóban
- Rapper Rogán miatt hetek óta nem tudnak aludni a Kossuth tér környékén élők + megint megadjuk a
mobilszámát + fotók
- Rogán Juszttal és Schmuckkal haverkodik
- Rapper Rogán haveri céggel gründol zsibvásárt a Bazilika elé
- Rogán a szovjet emlékmű mellett
- Undorító: az MSZP-vel verseng keresztdöntögetésben Rogán
- Videó: így csápol Rogán a drogos, bűnöző néger koncertjén
- Rogán a rasszista drogdílernek csápolt
- Rogán mindent megtesz az Ereklyés Országzászló visszaállítása ellen


Friss hírek az elmúlt 24 órából