Ugrás a cikkhez
Reklám



Barátok közt
A cionista parlamenti pártok nem tartották szükségesnek a brutálisan megtámadott magyar szurkolók melletti kiállást. 11 órakor Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője megszólalt, de amolyan egyrészt-másrészt módon. Erkölcsiségét jól jellemzi a mellékelt fotó, amelyen Zuschlag "Hótiszta" Jánossal örömködnek, elvégre "csodás" demokráciában élünk.

Szijjártó rámutatott: a tudósításokból világosan látszik, hogy a szlovák rohamrendőrök ok nélkül támadtak rá magyar szurkolókra.
Mivel a magyar rendőrség több magyar megfigyelőtisztet is kiküldött a helyszínre, ezért a rendészeti bizottság rendkívüli ülését is összehívta hétfőre a Fidesz, hogy meghallgassák őket (A szemkilövető, magyarellenes ÁVH "nyilván" tényszerű jelentést fog produkálni - a szerk). Az Európai Parlamentben Schmitt Pál szólal majd fel az ügyben - ismertette a politikus.

Valódi ellenlépéseket, pl. a határokon való ellenvegzálást vagy szállítmányok alaposabb vizsgálatát, netán embargót gazdasági szankciókat eszébe nem jutott hirdetni a csonkaországban egyetlen magyar embert, iskolát, kórházat megvédeni képtelen, kollaboráns Zsidesznek (pláne nem El Qrónak), így némi fékezett habzású bírálaton kívül semmi sem fog történni, a tótok továbbra is következmények nélkül terrorizálhatják a felvidéki és immár a csonkaországi magyarokat is.

"A Magyar Köztársaság kormányának alkotmányos kötelessége, hogy megvédje a magyar embereket határokon innen és határokon túl egyaránt, ezért nyilvánvalóan tarthatatlan az, hogy a kormány nem emel szót ebben az ügyben. Azt követeljük, hogy a magyar kormány lépjen fel határozottan végre, és követeljen magyarázatot, valamint minden részletre kiterjedő, pártatlan vizsgálatot a szlovák hatóságoktól ebben az ügyben" - szögezte le Szijjártó. (A tót megszállóktól kérni az általuk elkövetett terrorcselekmény kivizsgálását szánalmas - a szerk.)

Az MSZP-SZDSZ-hez hasonlóan a Strabag által is pénzelt Fidesz szóvivője ugyanakkor hátrébb lépett egyet, mikor a tegnapi, Szlovák Követség előtti tüntetésre terelődött a szó. Szijjártó helytelennek nevezte, hogy a tüntetők elégettek egy szlovák zászlót, mert szerinte az ilyen reakciók is arra adhatnak okot, hogy a provokációkat igazolják vele. (Zuschlag cimbije szerint tehát az utólagos válasz igazolhatja az előzetes magyarellenes terrort - a szerk.)

A tót műllam lobogójának elégetését semmiféle törvény nem tiltja. Demokráciában egyébként is természetes egy terrorcselekmény, egy hatalmi visszaélés elkövetőinek szimbólumát szimbolikusan likvidálni.

(Kuruc.info - Barikád  nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából