Ugrás a cikkhez
Reklám

"Orbán Viktor elsőként már alá is írta a Tarka Magyar demonstrációt támogató nyilatkozatot" - adják hírül közleményükben a szervezők. Viktorunk így újabb jó pontot szerzett Tel-Avivban és Washingtonban, s pártja olyan díszes szervezetekkel menetel együtt, mint a (keresztények kiirtását hirdető) Tilos Rádió szerkesztősége, a Kendermag Egyesület, a Magyarországi Meleg Apák Csoportja, a Marx Károly Társaság, az Élet Menete Alapítvány, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (és persze Gyurcsány, Kóka, Dávid becses személye), cigánybűnözők, bővebben alább.



Újra (továbbra is) egy csapatban

"Az összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát" - írja közleményében az előbb idézett mondatéhoz hasonlatos ékes magyarsággal Bódis Kriszta szóvivő, arra biztatva, minél többen menjünk velük tüntetni a szólásszabadság, hagyományos értékeink és a nemzeti önvédelem ellen.

Unalmasnak találjuk idézni álságos szélsőliberális lózungjait, inkább - fenti ígéretünkhöz híven, felsorolunk néhány szervezetet, melyek - Orbánnal együtt - ugyanezen célokért mennek az utcára a keresztény és nemzeti értékek elavultságát hirdetni. Forrás: a tüntetés blogja.

Betűrendben, hogy meg ne sértődjön senki: ATLASZ LMBT Sportegyesület, Békési Melegek, Cigány Kisebbségi Önkormányzatok Baranya megyei Szövetsége, Cigány Kulturális és Közművelődési Egyesület, Dél-Alföldi Meleg Baráti Kör, Európai Feminista Kezdeményezés, Európai Roma Jogok Központja, Élet Menete Alapítvány, Háttér Társaság a Melegekért, Humanista Mozgalom, Ifjú Humanisták, Kendermag Egyesület, Közéleti Roma Nők Egyesülete, Labrisz Egyesület, Lambda Budapest Meleg Baráti Társaság, Magyar Antifasiszta Liga, Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, Magyarok a Nácik Ellen, Magyarországi Melegapák Csoportja, Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalma, Magyarországi Roma Parlament, Marx Károly Társaság, Mások internetes melegmagazin, Pride.hu LMBT-portál, Raoul Wallenberg Egyesület, Roma Polgárjogi Alapítvány, Romédia Alapítvány, Tilos Rádió, Védegylet.

Ott a helyed, Viktor, gratulálunk.

Kapcsolódó: Képgaléria Viktor felvonuló társairól: a "meleg" (és esetenként pedofil) "apákról"
 

Korábban írtuk: ElQró és hordája is meglovagolja a hétvégi "antiradikális" vonulást




Fletónk is elmegy a szombati tüntetésre, hogy együtt ágáljon a többi gazemberrel és megvezetett idiótával az ország gondjait és a felelősöket megnevezők (értsd: "rasszisták, kirekesztők és erőszakosok") ellen. Viszi magával komcsi zsidó alomból származó feleségét, s arra biztat minden chartást és más magyarellenest: tartsanak vele, elvégre az ő hatalmukról és bőrükről van szó. Persze várja a parlamenti egypárt többi vezetőjét is, kiváltképp a demokratikus versengés illúzióját életben tartó álvetélytársát, Shalom Viktort. Nálunk már csak ilyenek a politikamentes civil rendezvények.

Friss: Meghívták Fletót, most szabadulnának tőle a tarka bohócok

Gyurcsány "állampolgárként" írja alá a Tarka Magyar néven szervezett demonstráció nyilatkozatát, és feleségével együtt részt vesz a szombati felvonuláson - az "antifasiszta" tüntetésekre járni imádó miniszterelnök ezt kedden közölte.

A Tarka Magyar - a szervezők tájékoztatása szerint - az Erőszakmentesség Világnapjához kapcsolódóan október 4-re meghirdetett "békés, pártfüggetlen tömegdemonstráció az erőszak és a kirekesztés ellen." És minden bizonnyal őszinte, hiszen minden szava az. A békés még véletlenül sem azt jelenti, hogy a hazafiak ellen minden megengedett, csak ne hangoztassák igazukat, a pártfüggetlenséget Gyurcsány garantálja, az erőszak- és kirekesztés-ellenesség pedig egyáltalán nem azt hirdeti, hogy a nemzetben gondolkodókat, a haza sorsa iránt aggódókat ki kell tiltani sajtóból és politikából, meg úgy egyáltalán, s valójában az volna jó, ha mindet halálra ítélnék Nürnbergben. A tömegdemonstrációt pedig majd meglátjuk.

Gyurcsány az MTI-nek elmondta: örömmel írja alá a Tarka Magyar nyilatkozatát, és nem bánná, ha más - akár liberális, akár konzervatív - politikusok is ezt tennék.

Orbán Viktor pártelnök aláírását is üdvözölném, különösen, ha ez együtt járna a Jobbikkal való mindennemű kapcsolat megszakításával, mert ez hitelesítené az aláírás őszinteségét - közölte (nem zavartatva magát attól, hogy Orbán eddig is mindent megtett önként a Jobbik ellehetetlenítéséért, hogy a gárdisták felpofozását és hazazavarását ígérő megnyilatkozásról ne is beszéljünk), hozzátéve: reméli, hogy Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke és Dávid Ibolya, az MDF vezetője is csatlakozik az aláírókhoz.

ElQró ugyanakkor arra biztatta a Magyar Demokratikus Charta támogatóit és a "baloldali szimpatizánsokat", hogy legyenek ott a rendezvényen.

Arra kérdésre, nem tart-e attól, hogy hasonló "utcai zavargások lehetnek a Tarka Magyar kapcsán is, mint amilyenek a charta rendezvénye után voltak", azt válaszolta: nem lehet elfogadni, hogy az antiradikális, demokratikus mozgalmakat a saját lakásukba zárja az a torz logika, hogy ha kimennek az utcára, az együtt jár a radikálisok randalírozásával.

Hangsúlyozta: nagyon örül, hogy egyre többen fognak össze a szélsőséges politikai nézetek és magatartás, a radikalizmus és a rasszizmus ellen (persze nem a szélsőséges magyarellenességről, egy elvileg szuverén ország felvásárlásáról és a beteges zsidó rasszizmusról beszél - a szerk.). Véleménye szerint az áprilisi Hollán Ernő utcai megmozdulás óta egyre izmosabbá válnak a több szabadságot, több demokratizmust akaró mozgalmak. Láthattuk ezt legutóbb is, a kétezer hatalmas szám.

(Kuruc.info - MTI)

Kapcsolódó: Saját csőcselékük ellen tüntetnek a zsidók, buzik, cigányok október 4-én



Friss hírek az elmúlt 24 órából