Ugrás a cikkhez
Reklám

Kövér László a jelenlegi körülmények között azt látja valószínûnek, hogy a szocialista kormány kitart a ciklus végéig. És valóban, miért ne tartana ki ilyen ellenzékinek hazudott kollaboráns Fidesz mellett?

A Fidesz választmányi elnöke erről egy pápai rendezvényen beszélt péntek este.

Ma nagyobb esélyt látok arra, hogy a jelenlegi kormányzás kitart 2010-ig, másképpen fogalmazva, nem látok olyan körülményt, amelyből logikusan következne az, hogy 2010 előtt kormányváltásnak kellene lennie - mondta Kövér László ex-MSZMP-káder a polgári piknik elnevezésû eseményen.

Ez nem azt jelenti, hogy semmi esély nincs, hogy holnap, holnapután nem lesz olyan körülmény, ami váratlanul felbukkan - tette hozzá. Szerinte "egyetlen biztos pontja van a helyzetnek, a bizonytalanság" szellemeskedett a nyomorult, miközben ezzel a mondatával azt is elárulta, hogy neki és a pártjának semmilyen kész terve és szándéka nincs a Gyurcsány-rezsim megbuktatására.

Ami előre látható, az az MSZP és az SZDSZ vezetőinek, parlamenti képviselőinek kölcsönös érdekeltsége, hogy 2010-ig húzzák ki valahogy - vélekedett az a Kövér, akinek főnöke éppen ma találkozik a szemkilövető gyûlöletpárt elnökével.

(MTI korrigálva)



Friss hírek az elmúlt 24 órából