Rendőri védelmet kapott, és elköltözött otthonából a Fidesz cionista képviselője, aki a liberális párt honlapján található interjúban elmondta: büszkén hordja az izraeli hadsereg jelvényét a zakóján. Szabó Györgynek a judapest.org információi szerint most mégis be kellett érnie a zsidóbérenc ÁVH védelmével, miután a Kuruc.info közzétette elérhetőségeit.

A cionista Hírszerző e téren megbízható információi szerint az SZDSZ ellentüntetést bejelentő lépése váratlanul érte, és kész helyzet elé állította a hétfői ellendemonstráció zsidó vallású szervezőit. A judapest.org szerkesztői és más aktivisták ugyanis most nem készültek ellentüntetésre (többeknél szempont volt például, hogy a szombat - péntek estétől számító - beállta miatt vallási okokból amúgy sem jöhettek volna). Végül azonban meghajoltak a vallási szabályokra fitymát hányó Szadesz előtt. Alább idézünk egy keveset az "üldözött" zsidók honlapjáról.



Békés zsidók: a Judapest.org fejléce

Péntekre Tomcat és csapata újabb fordulót hirdetett: szerintük is az utolsót. Emelték a tétet, mondhatni bedobták az “all-in”-t: állitólag összerántották az összes hazai szélsőjobboldali szervezetet.

Nyilvánvalóvá válik a teljes magyar szélsőjobb mozgósító ereje. Baloldalon ezt szokás fölé-, jobboldalon pedig alulbecsülni. Mindkettő hiba. Pénteken tehát kis kényszerszünet után megtarthatjuk Magyarország soron következő náciszámlálását.

A kocka el van vetve. Sokan ki fognak menni tiltakozni a nácik ellen: mi is ott leszünk, mert azt azért nem hagyjuk, hogy leszalámizzanak minket. Flódniból nem lesz szalámi! Tiltakozni fogunk az ellen, hogy nyiltan fajgyûlölő csoportok másokat származásuk, vallásuk miatt megalázzanak, megfélemlítsenek. Ezen a hétfőn már több százan megmutattuk, hogy eddig és ne tovább. Tomcat és társai csúnyán megbuktak, ám most pótvizsgát kérnek. Legyen! Itt is meg fognak bukni: de nem csak emberségből, hanem minden fronton. Ez nem a jegyről szól.

Gyertek április 11-én, pénteken 16 órára a XIII. ker. Katona József és Hollán Ernő utca sarkára (megközelítés a Wallenberg utca felől), hogy együtt utasítsuk el az igazi droidokat! Ez egy néma, békés ellentüntetés lesz. Bármifajta agresszív esemény elhárítása a rendőrség feladata. Ilyen esetén ne is maradjatok a helyszínen. A civileknek nem erőszakkal kell megakadályozni a szélsőség terjedését, hanem csendes és erős jelenléttel.

(judapest.org)