Ugrás a cikkhez
Reklám

"Gyertek el szombaton a Nemzeti Színházba: 19 órakor a Gobbi Hilda Színpadon kezdődik a ROMANO TEATRO előadása, A gyűlölet mosolya. A színdarab az Európában jelenlevő rasszizmust, és gyűlöletet, egy fiktív történeten keresztül mutatja be" - írják a fajtársak a Dikh Tv oldalán.

A történet fiktív mivoltához kétség sem fér, hiszen egyetlen olyan eset sem fordult elő, amikor gárdisták cigányokat vertek, netán késeltek, mint azt az előzetesben felvillanó penge sejtetni engedi - de nyilván nem ezt fogják hangsúlyozni az előadás során (nem is lenne, akinek, mert nem fognák fel), a magyargyűlöletre pedig amúgy is rendkívül hajlamos cigányok pedig felháborodva fogják végignézni, ahogy a szegény ártatlan romákat verik és üldözik a náci magyarok. Vajon hány magyarverést vagy -gyilkosságot fog eredményezni ez a magyarellenes gyűlöletkeltés - a szokásos eseteken túl?

Merthogy a fenti hazugságokkal ellentétben pont mi vagyunk mindennapos magyarellenes cigány terror áldozatai: a kirabolt, megerőszakolt, kinyomott szemű nagymamák, vasrúddal agyonvert nagypapák, megvert, kifosztott gyerekeink, vagy akár huszonéves párocskák is, bárhol, bármikor... Ha van cigi, azért, ha nincs, akkor meg azért.

De ez persze kimarad a darabból, és tulajdonképpen nem is várható el, hogy benne legyen. Ezt a bennünket évtizedek óta sújtó csapást nekünk, pontosabban "nemzeti-keresztény" kormányunknak kellene színre/filmre vinni, még akkor is, ha fasisztázás lenne belőle. Az igazság, a tények ugyanis a mi oldalunkon állnak.

De ők ehelyett:




Íme tehát A gyűlölet mosolyának előzetese:

Ha nem indulna a Facebook-videó:

(Közvetlen link itt.)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából