Ugrás a cikkhez
Reklám

A bőgatya és a fütyülős barack ezúttal kimaradt, a "Magyar" Telekom gettószagú méregkeverői most a huszárt és a kalocsai hímzést húzták elő a landeszmanni kaftán alól. Mert hogy mi a magyar? Azt most (is) ők döntik el.



Ezek mondják meg, hogy mi a magyar

Talán egyedül a hungarikumok - köztük a most pellengérre állított magyar huszár és a kalocsai hímzés - nem osztják még meg a magyarságot, szerepük a nemzetté fonódás nélkülözhetetlen vesszőnyalábjai, ezért kellett hát rájuk támadni, azt állítván, hogy csupán "tipikus sztereotípiák".



A furakodásról



Ez is tipikusan magyar - a Telekom szerint

De a német tulajdonú távközlési szolgáltató legújabb reklámhadjáratában társítanak még a "tipikus magyar" képéhez sor elejére furakodást, zacskóstej-szürcsölést és egyéb bunkóságokat. Az is kiderül, hogy szerintük nem sztereotípia, hanem igazi magyar a népviseletét ledobó, férfihangon szóló nő, a magyar játékosokat csak mutatóba szerepeltető kézilabdacsapat, a testi fogyatékos, a virtuális valóságban raboskodó fogyasztó és a gazdanépet gyűlölő (szintén "törzstag") farmester.



A múltat végképp eltörölni...



...ez a jövő

Alább a bicskanyitogató (mert hogy ez a kifejezés is magyar) reklámvideó.

NB: a Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó "Magyar" Telekommal Orbán Viktor 2014 februárjában kötött stratégiai partnerséget.

(Kuruc.info)

Frissítés: a Mi Hazánk felbontatná a stratégiai partnerségi megállapodást, és visszafizettetné a pénzt

Toroczkai Fb-bejegyzése:

Friss: Meg sem lepődünk: a kormány ügynöksége készítette a Telekom magyargyalázó videóját





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából