Ugrás a cikkhez
Reklám

Magyarra így lehetne lefordítani a Révész Sándor nevű undorító zsidó (egy korábbi cikke: A pedofil is ember) mai HVG-s okádékát. Mert, bár mentegetőzik az elején, hogy nem szép dolog az ilyesmi, azt csak azért teszi, hogy utána gátlástalanul szabadjára engedje törzsi keresztény- és egyben magyargyűlöletét.




Anyagcsere-működése mindenkinek van, ugyebár, miért is nem szoktunk erről beszélni? - értetlenkedik az eset kapcsán a zsidó firkász. Végül is mi sem értjük, miért nem szokott erről Révész elvtárs sem értekezni például a saját vallásai kapcsán.

Arról, hogyan pisiltek-szartak (az ő szóhasználata) a zsidó ősapák és csodarabbik, vagy, hogy a második vallását, az úgynevezett holokausztot is érintsük, hogyan pisilték-szarták össze magukat a Révész-félék a kétkezi munkától, vagy éppen a legendás gázkamrákban. (Ne féljünk megkerülni az alapdogmát, hiszen ők még mindig hisznek benne, s ami még rosszabb, erre kényszerítenek minket is, bunkósbotnak használva ellenünk a "magyar" államot, miközben toleranciát és vallási türelmet követelnek maguknak évszázadok óta szerte a világon.)

S mivel a székletürítés természetes dolog, azt is meg lehet érteni, ha valakire az auschwitzi disneylandben jön rá a szükség, hiszen a megdolgoztatottak is pisiltek-szartak e területen, így nem lehet ebben semmi konsternáló, ugyebár.

Aztán lehet idézni újfent az ATV-ben, hogy mit írt megint a szélsőséges Kurucinfó, persze gondosan elhallgatva a kiváltó okokat...

Most pedig következzék a mai kultúragazdagító Talmud-termék vonatkozó része, és közben ne feledjük: mások vallását gyalázni csak nekik szabad, fordítva ez szigorúan tilos, sőt hatósági üldözést von maga után!

 


Hol pisil a Megváltó?

"Széklet a jászolban" címmel adta hírül a varoskurir.hu tavaly decemberben, hogy Füzesabonyban karácsony előtt valaki beleszart a Betlehembe, majd Jézus pólyáját használta vécépapírnak.

Erre a brutális tettre mentség nincs. Olyan helyzetet el tudok képzelni, amikor valakinek muszáj közterületen elvégeznie a dolgát, de olyat nem, amikor ezt csak úgy tudja megtenni, hogy azzal súlyosan sértse, megalázza embertársait és belerondítson a hitükbe.

Viszont. Hogyan lehet konsternáló pusztán az a tény, hogy szar van a jászolban? Hiszen Füzesabonyban is direkte beletették a jászolba a jámbor hívek a pólyát. És senkinek nem jut eszébe, hogy ezen fennakadjon. Holott mindenki tudja, mi kerül egy baba pólyájába. Akik Jézust Megváltóként tisztelik, azok is természetesnek veszik: volt ő annyira ember, hogy anyagcsere-folyamatok játszódjanak le a testében. Miként szűz édesanyjáéban és az összes szentekében. Nem tudok róla, hogy ezt bárki, bármikor kétségbe vonta volna a kereszténység körében.

Máté evangéliumának az utolsó ítéletről szóló közismert fejezetében Jézus elmondja a jóknak, akik a mennyeknek országába menendenek, hogy enni adtak néki, amikor éhezett, inni adtak néki, amikor szomjazott, felruházták, amikor meztelenül didergett, befogadták, amikor jövevény volt, meglátogatták, amikor beteg volt, és elmentek hozzá, amikor börtönben volt; míg ellenben a bal keze felől állók, akikre az örök kárhozat vár, minden bajában és szükségében magára hagyták, elárulták őt. Mert hát vele tették és vele nem tették mindazt, amit eggyel is a legkisebbek közül tettek vagy nem tettek. Nos hát, a szükség nem jár egyedül. Aki eszik és iszik, az pisil és szarik. Ha a kis Jézust "meg is kéne szoptatni már", akkor nyilván tisztába is kell tenni. Az evangéliumba értelemszerűen azokat a szükségeket is bele kell érteni, amelyek nem szerepelnek a felsorolásban, de elkerülhetetlenül következnek azokból, amelyek szerepelnek benne. Mint az ivásból a pisilés. Pisilnem kellett, szarnom kellett, és befogadtatok a buditokba. Illetve nem fogadtatok be. Máté evangéliuma ezt is implikálja.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából