Orbán azért már jó néhányat köpött a pohárba, de ennyire direktbe még nem küldte arcon jobboldali szavazóit. Legutoljára akkor turházott bele az ivóalkalmatosságba, amikor sarlatán rádiós kurátorai a szadeszes és komcsi gengszterekkel együtt elnöknek kenték fel az ultraliberális, cionista Such Györgyöt.




Azóta a Magyar Rádió hallgatottsága zuhant, híradásai semmit sem érnek, a jobboldalt meg korábban összekovácsoló Vasárnapi Újság gerincét kettétörték.
 
Emlékszünk még. Such a Vasárnapi Újság élére a Szili-féle körhöz húzó volt munkásőr Belénessy Csabát nevezte ki. A pécsi maffiózót ivócimborája, a jobboldali újságírás legnagyobb heréje, Csermely Péter vitte be az orbáni látótérbe.
 
Az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testületében lévő fideszesek most megszavazták Vince Mátyást, akinek vezérlete alatt az MTI a hírtorzítás és hírhamisítás fellegvára lett. Holott megválasztásához kétharmados többségre van szükség, így meg tudták volna akadályozni Vince elnökségének meghosszabbítását. Az MTI-től szakembereket rúgtak ki és a távirati iroda pénzügyei ziláltakká váltak. Magyarul az intézet teljesen veszteséges lett és azt a víz fölött csak az adófizetői támogatás tartja.
 
A Vincét megszavazók között teljesített persze Gyarmati László is, Áder János volt kabinetfőnöke, aki jelenleg mellékállásban az izraeli Teva gyógyszergyár egyik PR-osa. Korábban ő kísérgette ki Ferihegyre a Ruszkihonból Magyarországon át Izraelbe letélakoló zsidókat. Összenő, ami összetartozik.
Gyarmatit helyeslően idézi a Népszabadság. A sunyi patkánykaftán azt mondta nekik, hogy a TTT döntése mutatja: „a testület egységesen bízik abban, hogy az MTI közszolgálati ethosza tovább fog erősödni”. Al Capone gengsztertársai legalább annak idején nem bíztak a maffiavezér  "ethoszának” erősödésében.
 
Itt állunk tehát a dumagép Orbánnal, aki havonta tart „nagy ívű” szózatokat két meccs között, de valójában a koalíció ügyéért focizik.
 
Azt is tudjuk persze, hogy a Strabag Nemzet kussol: Fidesz-döntésről van szó. A jobboldal a legmocskosabb mocsárba alázza le saját magát.
 
Az egyre fogyatkozó létszámú Orbán-hívőktől kérdezzük, hogy tudnak-e magyarázatot adni Vince megszavazására Fidesz-oldalról? És azt a kérdést is feltesszük, hogy mivel szúrja majd ki Vince a Fidesz szemét?
 
Hamarosan nyilván megtudjuk. Nyilván olyan „nagy ajándékot” kap majd a szemét Fidesz, mint Suchtól a Magyar Rádióban. Az áruló Perjés Klárát nem rúgták ki, és tovább vezeti a hallgathatatlan Vasárnapi Újságot.
 
Orbán nagyon pofán köpött bennünket.
 
Mi pedig őt köpjük pofán, de nagyon.
 
Elég volt, szarházi.

Jéney Szabolcs – Kuruc.info