Ugrás a cikkhez
Reklám

Amikor valaki megemlíti, hogy a magyar állampolgárságú zsidók rendszeresen külföldi kormányokhoz járnak azért, hogy Magyarország ellen áskálódjanak, sokan azzal reagálnak, hogy ez csupán egy összeesküvés-elmélet. Nos, bizonyítékkal alátámasztva kiderült, hogy nem az.



Szeretnek dirigálni

Az alábbi hivatalos iratban amerikai tisztviselők Hillary Clinton külügyminiszter 2011-es magyarországi látogatását szervezték, melyben szerepelt a civil társadalom és az ellenzék tagjaival való találkozás is. Az irathoz csatoltak egy levelet, amit még a látogatás előtt a zsidó Fischer Iván, a Kennedy Center korábbi vezető karmestere küldött Vernon Jordannek, a Clinton házaspár bizalmasának.



(Rákattintva letölthető a levél az amerikai külügyminisztérium honlapjáról)

Íme:

„Tól/től: Fischer Iván [email-cím kicenzúrázva]
Elküldve: 06/28/2011 11:38 AM ZE2
Nak/nek: Jeannie Adashek
Tárgy: Clinton-látogatás

Tisztelt Adashek Asszony!

Kérem, hogy adja tovább ezt az üzenetet Vernon Jordannek olyan hamar, ahogyan lehetséges.

Kedves Vernon!

Remélem, hogy jól van.

Ezen a héten Hillary Clinton meg fogja látogatni Magyarországot. Azt javaslom, hogy nagyon óvatosnak kellene lennie azért, hogy egy kínos helyzetet elkerüljön. A sajtó már így is tele van olyan megjegyzésekkel, hogy a látogatására úgy fognak tekinteni, mint a magyar kormányzat és Orbán Viktor miniszterelnök jóváhagyására.

[Hillary Clinton-nak] tudnia kell arról, hogy Orbán úr kormányzata Magyarországon lerombolja a demokráciát, és egy, az emberi jogokra és a szólásszabadságra ügyet sem vető, nyers rendszert vezet be. [Hillary Clinton] tájékoztatására két cikket csatolok:

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/12/26/AR2010122601791.html?referrer.emailarticle

http://www.nybooks.com/articles/2011/04/28/hungary-threat/

Kérem, hogy figyelmeztesse Clinton asszonyt a magyarországi útja előtt (június 30-ra van tervezve). Segítségnyújtásra vagy tájékoztatásra mindig rendelkezésre állok. Sajnos attól tartok, hogy az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, aki Orbán úrhoz nagyon közel van, esetleg nem ad neki [Hillary Clinton-nak] teljes, kiegyensúlyozott képet a vonatkozó veszélyekről. Hacsak [Hillary Clinton] nem tesz nyilvános nyilatkozatot a magyarországi diktatórikus tendenciákkal kapcsolatos aggodalmakról, látogatására úgy fognak tekinteni, mint egy önkényuralmi rezsim támogatására.

Legforróbb üdvözlettel Ann-nek és Önnek,
Fischer Iván”

Orbán Viktort a földkérdésben véghezvitt hazudozása, klánjának korrupciós ügyei, a szólásszabadságot csorbító holokauszttörvény, valamint számos egyéb ok valóban alkalmatlanná teszi Magyarország vezetésére. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy egy zsidónak bármilyen felhatalmazása lenne annak eldöntésére, hogy a magyarok országában ki legyen a kormányzat feje.

Különösen úgy nem, hogy tudjuk: nem az emberi jogok meg a demokrácia állapota zavarja Fischer Ivánt, hanem az, hogy jelenleg egy rivális zsidó csoport van a hatalom közelében.

Hidra

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából