Ugrás a cikkhez
Reklám

A magyarság feletti (remélhetően csak időleges) győzelmüket felvonulással ünneplő zsidók himnuszának szerzője Jávori Ferenc Fegya, a képmutató és hazug szöveg pedig Müller Péter Sziámi „alkotása”. A felvonuláson Szinetár Dóra és Szabó Ádám nyújt majd segítséget a „rettegőknek” a dal elénekléséhez.

A Soha többé Shoá című szerzemény szövege híven tükrözi a zsidóság részéről a világ népeire ráerőszakolni kívánt holokauszt-világkép egyik legfontosabb alaptételét: az egyik oldalon vannak a sokat szenvedett, bátor, hős és emberséges zsidók, a másikon pedig ott fenekednek a „múlt árnyékai”, a gonoszok, akik újabb népirtást szándékoznak végrehajtani. A szerzemény a holokausztos hitvilág szellemében a cionista elnyomás és terror ellen fellépőket a „sötétség erőihez” sorolja. Ami persze nem újdonság: a múltban minden világbirodalmi elit hasonlóképpen bélyegezte meg és fosztotta meg emberségétől a „lázadókat”, az „eretnekeket” és a „másképp gondolkodókat”.




Teljesen abszurd (habár mélységesen jellemző), hogy a „sötétség” mellett a három versszaknyi szöveg további kulcsmotívumai a „némaság-megszólalás” és a „bátorság-gyávaság”. („Néma volt a magas ég”, „szólalj, hisz nem vagy néma”, „ez a dal most tízezer ajkon szól”, „aki él most, válaszol”, „ne remegj”, „bátorság”, „remegés”.) A dal arról győzködi a napjainkban az élet minden területén óriási hatalommal rendelkező és kiváltságok sokaságát élvező zsidókat, hogy „szólaljanak meg” és legyenek „bátrak”. De hiszen nem a zsidó propaganda ömlik nap, mint nap a „fősodratú médiából”, könyvekből, filmekből és a katedrákról? Még többet kellene beszélniük? De hiszen mindazokba, akik nem a zsidók szája íze szerint írnak és beszélnek a világ dolgairól, már erőszakkal belefojtották a szót. És még ez sem elég? Mit akarnak még?

És vajon hány újabb háborút kellene indítania Izraelnek, az USA-nak és a NATO-nak ahhoz, hogy a ne lehessen a cionistákat „gyávának” nevezni? Nem volt elég a palesztinok elleni irtó háborúk sok tízezer áldozata és a „terrorizmus ellenes háború” immár egymilliónál is több halottja? Nem elég, hogy vérontást idéztek elő Líbiában, Szíriában, Kelet-Ukrajnában és immár Jemenben is? Tényleg akkor érzik csak igazán „bátornak” magukat egyes militáns izraelita erők, ha sikerül egy újabb világháborút kirobbantaniuk?

Perge Ottó - eletmenete.hu nyomán

Kapcsolódó:

- A cukiság alól kilógó "ordas náci eszmék" voltak a kormány holoájtatosságának központi témái

- A kormánynak érdeke az erős zsidó közösség, az antiszemitizmus és a Jobbik árt Magyarországnak

- Okoz némi felfordulást a főváros közlekedésében a délutáni holokörmenet

- A holokausztot cáfolni tilos, de abból politikai tőkét kovácsolni szabad?





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából