Ugrás a cikkhez
Reklám

November 7-én tartották Budapesten a szép magyarsággal csak Marie Claire Fashion Days-nek elnevezett divateseményt. Jóérzésű ember persze erről nem tudott, de nem is érdekelte.

Varga Viktor - legalábbis a Wikipédia cikke szerint - magyar (sic!) énekes, az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának versenyzője, a TV2 Édes Élet című valóságshow-jának szereplője. Persze ez az információ is az előző kategóriát gazdagítja. Miért érdekes tehát egyáltalán említést tenni minderről?

Azért, mert ez a nyomorult percember ebben az öltözetben jelent meg a rendezvényen:




"Varga Viktor házi készítésű Szent Magyar koronájában. Az énekes számára a demokrácia szimbóluma a fejfedő" - számol be lelkendezve a gyalázatról a Szent Koronát helyesen leírni sem tudó, Blikk nevű bulvárlap.

De Vargának nem elég, hogy a Szent Koronát a demokrácia által fémjelzett fogalmi rendszer mocsarába húzza, még egyszer meg is forgatja a virtuális kést minden magyar ember hátában: a "fejfedő" ékköveit ugyanis sörösüvegekből válogatta.

Miről is szól az új Btk. 334. paragrafusa? Valamiféle nemzeti jelképek megsértéséről és a cselekedet büntetéséről. De úgy látszik, nem egészen egyértelmű, melyik nemzet jelképeire vonatkozik.

(Kuruc.info)

Frissítés: Olvasónk tisztázza, honnan eredhet Viktor utálata a Szent Korona iránt

Kedves Kurucok!

A fenti cikkben utalás történt rá, hogy Varga Viktor esetleg nem magyar. Hogy megelőzzem a találgatásokat, elmondom - mert ismerem a családját -, hogy Varga Viktor valóban nem magyar, hanem békéscsabai tót. Echte tót.




Apja, Varga János és nagyapja is ismert, de nem "befutott" festőművészek Békéscsabán, édesanyja Leszkó Julianna, kórházi ápolónő - még a neve is tót. Békéscsaba tót város olyannyira, hogy Trianonig a szlovák volt a hivatalos nyelv a bíróságon vagy a polgármesteri hivatalban. A helyi közlöny is szlovákul jelent meg. Sajnos a "kiscsillag" ámokfutásának kezdete óta a szülei is hasonlókká váltak.

Kapcsolódó:

- Szent Korona ördögszarvakkal - a rendőrség szerint nincs ezzel semmi gond

- Fürcht Pál ügyész szerint nem bűncselekmény az osztrák humoristák Szent Korona-gyalázása

- Az ügyész szerint azért nem érte sérelem a Szent Koronát a gyalázkodók részéről, mert ez csak egy kép, nem az eredeti tárgy

- Az ATV műsorvezetője szerint lehet nevetni a Szent Koronát viselő Darth Vaderen - Novák Előd nem így látja

- Eljárás indult a szent koronás Darth Vader-póló miatt - de nem érdemes nagy reményeket fűzni hozzá



Friss hírek az elmúlt 24 órából