Ugrás a cikkhez
Reklám

Portálunk a hétvégén közzétett egy videót, amelyen Érpatak polgármestere - tiltakozásul a megszállók tömeggyilkossága ellen - megtapossa a zsidó terrorállam zászlaját és jelképesen felakaszt két háborús bűnöst - egy Benjamin Netanjahu- és egy Simon Peresz-arcú bábut. A külügyminisztérium "megdöbbent" az akción.

Megdöbbenéssel fogadtuk Érpatak polgármesterének hétvégi akcióját – írja hétfői közleményében a Külgazdasági és Külügyminisztérium. Arra a derék szombati eseményre gondolnak, amelyen Orosz Mihály Zoltán úgy tiltakozott a gázai népirtás ellen, hogy megtaposta a megszálló Izrael zászlóját, és felakasztatott egy hóhérral két, izraeli politikusokká maszkírozott bábut. Az egyikre a gázai mészáros, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, a másikra a nagy felvásárló, Simon Peresz államfő arcképe volt ragasztva.







A külügy álszentül azt írja, hogy Magyarország a gázai konfliktus kirobbanása óta az összecsapások leállítására és tűzszünetre hívja fel a szemben álló feleket. "Drámai módon növekszik a háború áldozatainak száma. A civil lakosság védelme, a további támadások leállítása nem tűr halasztást. Hosszabb távon csak diplomáciai megoldás biztosíthatja, hogy Izrael és Palesztina polgárai biztonságban élhessenek egymás mellett" – maszatolnak Navracsicsék.

Éppen ezért megdöbbenéssel fogadtuk Érpatak polgármesterének hétvégi akcióját – írják, hozzátéve, hogy más államok vezetői feletti önkényes és jelképes ítélkezés összeegyeztethetetlen az európai normákkal és a jogállamisággal is. "A polgármester a gázai háborút és annak ártatlan áldozatait használja fel ürügyként gyűlöletkeltő propagandája terjesztéséhez" – áll a közleményben.

(Kuruc.info - HVG - kormany.hu nyomán)

Frissítés: A helytartó vizsgálatot követel

2. frissítés: A magyarok nevében kér bocsánatot az Együtt-PM retardált cigány polgármesterjelöltje

Aláírásgyűjtést indít Szőllősi Gábor, az Együtt-PM érpataki cigány polgármesterjelöltje, kinek hazugságait néha rendőrségi közleményekkel kell helyre rakni. Szőllősi "minden jó érzésű magyar ember nevében" bocsánatot kér a hétvégi bábuakasztós perfromansz miatt.

Az Együtt-PM-es jelölt azt írta (vagy írta helyette valaki, mert a beszéd is nehézkesen megy szegénynek) keddi közleményében: az Orosz által sorozatosan elkövetett cigányellenes, idegenellenes és antiszemita megnyilvánulások a minapi akcióval olyan szintet értek el, ahol már azt kell mondanunk: ne tovább! A jelenlegi polgármester szégyent hoz minden érpataki emberre, akiknek az elsöprő többsége a békés együttélés, a közös gyarapodás és a normális Magyarország híve - írta Bajnaiék érpataki díszcigánya.

Szőllősi úgy döntött, hogy aláírásgyűjtésbe kezd: minden háztartásba személyesen fog elmenni (vagyonvédelmi okokból célszerű lesz bezárni az ajtókat - a szerk.) és a békés emberek támogató aláírását fogja kérni, hogy mondják ki: elegük van abból, hogy Orosz Mihály Zoltán viselkedése miatt szemlesütve kell járniuk. "Elegünk van a szégyenkezésből! Orosznak mennie kell" - zárta közleményét.

Orosz Mihály Zoltán jelképes igazságtétele: Az izraeli népirtás ellen tiltakoztak Érpatakon - a háborús bűnösök jelképesen elnyerték méltó büntetésüket

Kapcsolódó: Az érpataki polgármestert leváltani kívánó cigány annyit hazudott a SzektATV-ben, hogy a rendőrség közleményben rakta helyre - egyenes beszéd



Friss hírek az elmúlt 24 órából