Ugrás a cikkhez
Reklám



A zsidó orgazmusforrás: így látni egy csendőrtisztet

Alább olvasható a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnökségének közleménye:

Egyetlen magyar szervezet sem nézheti tétlenül azt, ahogy egy 97 éves magyart ország-világ előtt meghurcolnak, megaláznak, a halálba kergetnek. Vérlázító, tűrhetetlen, amit dr. Képíró Sándorral művelnek a saját hazájában a valódi háborús bűnösök képviselői. Gyalázat, hogy éppen az a szerb állam teszi ezt a 97 éves magyarral, amelyik a mai napig törvénytelenségek sorozatát követi el a délvidéki magyarság ellen, s amely nem büntette és nem bünteti meg az 1944-45-ben brutális kegyetlenséggel lemészárolt 50 ezer ártatlan magyar hóhérait. A magyar gyerekeket, nőket, aggastyánokat, férfiakat halálra kínzó szerb partizánok közül sokan ma is háborítatlanul élnek, senkit közülük nem állítottak bíróság elé. Ugyanúgy vérlázító, hogy a Képíró Sándort meghurcoló szerbek párja az a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ, amely azt az Izraelt képviseli, amely a mai napig zavartalanul követ el háborús bűntetteket. Nem beszélve a zsidó partizánokról, akik a második világháború végén ugyancsak háborús bűntetteket követtek el. Elfogadhatatlan, hogy mindehhez az a magyarországi kormány asszisztál, amely egyetlen kommunista bűnöst sem citált bíróság elé és nem vont felelősségre.

Mozgalmunk felkér minden magyar embert, hogy jöjjön holnap (május 6-án) reggel 8 órára, a Képíró-per színhelyére: Budapest, II. kerület, Fő utca 70-78. Legyünk ott és legalább jelenlétünkkel erősítsük Képíró Sándort minden további tárgyalási napon is: május 10., 12., 13. és 19. (A tárgyalások reggel 9 órakor kezdődnek, de már 8 óra körül gyülekeznek azok, akik a nyilvános tárgyalásra be szeretnének jutni). Legyünk ellenpontjai az oda toborzott zsidó nyikhajoknak!

Továbbá, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a parlamenti képviselőjén keresztül az Országgyűlésben fel fogja szólítani a kormányt, hogy valljon színt a Képíró-ügyben, egyúttal követelje Szerbiától, hogy adja ki az 50 ezer lemészárolt magyar még élő hóhérait, állítsa bíróság elé a magyarországi kommunista bűnösöket, a nemzetközi fórumok előtt pedig követelje az izraeli és amerikai háborús bűnösök megbüntetését.

A HVIM elnöksége

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: 

- Boldogan röhögcséltek Képíró szenvedésein a sárga csillagos zsidógyerekek

- Indul a zsidó móka: sárga csillagos sakálok gyűrűjében kezdődött el Képíró Sándor pere



Friss hírek az elmúlt 24 órából