Már most óriási az érdeklődés a július 16-i Steaua-Újpest mérkőzésre. Plusz vagonok a vonaton, szeretettel várják az erdélyi magyarokat. A magyarságért játszanak a lilák a Bukarestben.





 
Az újpestiek a meccs előtti éjjel, szerda este fél 11-kor találkoznak a Keleti-pályaudvaron, hogy a 23:14-kor induló és több bérelt vagonnal kibővített DACIA expresszel induljanak útnak a román fővárosba. Az út ára oda-vissza 20.000 Ft, melyet az Újpest FC ajándékboltjában (Szusza Ferenc Stadion) lehet befizetni a jövő hét végéig.  

A vonat több erdélyi városban is megáll, ahol lehetőség lesz csatlakozni a lila sereghez. Az újpestiek szeretettel várnak minden olyan határon túli magyart, akik a helyszínen szeretnének szurkolni az – ezúttal nem csak lila-fehér, hanem – piros-fehér-zöld színekért játszó magyar csapatnak. Nekik természetesen elég a belföldi vonatjegyet megvenniük. 

A vonat az alábbi helyeken és időpontokban áll meg Erdélyben, ezért a Székelyföldről érkező szurkolóknak azt tanácsoljuk, hogy Brassóban csatlakozzanak a táborhoz:  
Arad 4:16  
Déva 6:04  
Piski (Simeria) 6:24  
Gyulafehérvár (Alba-Iulia) 7:09  
Balázsfalva (Blaj) 7:44  
Medgyes (Medias) 8:21  
Segesvár (Sighisoara) 9:01  
Brassó (Brasov) 11:02

Bukarest Nord 13:59
 
A lila hadsereg helyi idő szerint délután 2-kor érkezik meg Bukarest Északi pályaudvarra (Gara de Nord). Az egyénileg utazók és a Bukarestben élő magyarok itt tudnak csatlakozni a táborhoz.  

A mérkőzés kezdési időpontja egyelőre még nem ismert, legvalószínűbb a 20 órai kezdési időpont. A belépők a helyszínen kaphatók, áruk 10 lej (kb. 650 Ft).  

A meccs után reggel 5 óra 50 perckor indul haza a vonat ugyanezen az útvonalon, addig „szabad foglalkozás”, és a győzelem ünneplése a román fővárosban.  
 
Lehetőség van repülővel is elutazni a mérkőzésre: a MALÉV kedvezményes áron biztosít a szurkolók számára jegyeket a menetrend szerinti járataira. A meccs napján 7:40-kor és 13:05-kor indul repülőgép Ferihegyről Bukarestbe, míg másnap reggel (helyi idő szerint) 6:10-kor, 10:40-kor és 16:10-kor van lehetőség a hazautazásra a Bukarest Otopeni repülőtérről. A kedvezményes repülőjegy ára (adókkal és illetékkel együtt) 47.000 Ft, és a fenti járatok bármelyikére szabadon foglalható. Jelentkezni szintén az Újpest FC Shopban lehet.  

További információk az utazásról az alábbi email címen: bukarestaway@freemail.hu.

Kapcsolódó: Becali: sohasem hallottam az Újpestről, de szétverjük őket, főleg azért, mert magyarok