Ugrás a cikkhez
Reklám

A Magyar Önvédelmi Mozgalom is ott lesz március 15-én, Budapesten a Mi Hazánk Mozgalom elnöke által meghirdetett, lezárások elleni tüntetésen.

Mint már többször megfogalmaztuk, hazánkban szinte minden családot érint a vendéglátóhelyek, sportlétesítmények, edzőtermek, uszodák, színházak és egyéb típusú szórakozóhelyek több hónapja tartó bezárása. Miközben a multi áruházláncok, plázák tömve vannak és extrahasznot zsebelnek be, addig a hazai kisvállalkozók, munkavállalók és családok tízezrei mennek tönkre. Az államtól kézzelfogható segítséget nem kapnak, a bértámogatás egy zárva tartó üzletnél pedig semmit sem ér.

A helyzet napjainkra tarthatatlanná vált, amelyre válaszul a kormány újabb és az eddigieknél szigorúbb korlátozásokat vezetett be. Persze most sem a válsághelyzet nyerteseit, a multikat korlátozza, hanem újabb hazai vállalkozásokat sodor nehéz vagy lehetetlen helyzetbe.

Mivel szolidaritást vállaltunk a gazdaságilag térdre kényszerített honfitársainkkal és nem nézhetjük tétlenül a nemzetgazdaságunk tönkretételét sem, ezért csatlakozunk a Mi Hazánk Mozgalom elnökének a felhívásához.

Mi is ott leszünk március 15-én, 11 órakor, Budapesten a Vigadó téren!

Elég volt az értelmetlen korlátozásokból! Eljött az összefogás és az ellenállás ideje!

Hangsúlyozzuk, hogy nem a koronavírus létezését tagadjuk, hanem az indokolatlan korlátozásokkal nem értünk egyet.

Magyar Önvédelmi Mozgalom




Kapcsolódó: Rabok tovább nem leszünk! - tüntetés a túlzott lezárások ellen





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából