Ugrás a cikkhez

Felhívás mindenkihez a hagyományos családmodell és gyermekeink egészséges fejlődésének védelmében - a „pride” ellen

A magyarság jelenlegi aggasztó demográfiai helyzetében - bár a kormányzati törekvések nyomán mutatkozik javulás, de az még messze nem kielégítő - a homoszexualitás és egyéb szexuális eltévelyedés, deviancia mindennemű propagálása rendkívül ártalmas, romboló következményekkel jár nemzetünk számára.
Idén már sokadik alkalommal, de ezúttal minden eddigi mértéket meghaladó, egy hónapos és 93 különböző, szexuális devianciákat propagáló eseményből álló folyam végén tervezi megtartani a Magyar LMBTQ szövetség és társszervezetei a „Budapest Pride” nevű szélsőséges és erkölcsromboló felvonulását július 7-én.

Ezen a rendezvényen fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg rendszeresen a felvonulók úgy, hogy a magyar emberek, családok méltóságát, vallását, nemzeti jelképeit és erkölcsi meggyőződését súlyosan sértik, nem beszélve a kiskorúak személyiségfejlődésében okozott károkról. A felvonulók jelentős része a rendezők asszisztálásával évről évre kimeríti a garázdaság és szeméremsértés tényállását, veszélyezteti a közrendet, közerkölcsöt. Törvényes alapja van tehát a vonaglás rendőrségi megtiltásának.

Kérjük a rendőrséget, hogy ennek megfelelően akadályozza meg ezt a rendezvényt, és ne adjon hozzá rendőri védelmet adófizetői forintjainkból, szerezzen viszont érvényt az Alaptörvény családok védelméről szóló, normalitáspárti előírásainak és lépjen fel a törvényeinket és hagyományainkat sárba tipró deviánsok ellen.

Aki azt gondolja, hogy ha homokba dugja a fejét, akkor majd ez a jelenség eltűnik magától, az téved. Valójában egyre terjed, amelyben a nemzetállamok tönkretételét célzó Soros-hálózat is jelentős szerepet játszik.

Az „LMBTQ” szervezetek azon nyílt törekvése, hogy az egyneműek házasodhassanak és gyermekeket fogadjanak örökbe, a népességét és öntudatát rohamosan elvesztő, amúgy is migrációs áradatban fuldokló Észak és Nyugat-Európában már valósággá vált, és ez vár ránk is, ha nem mutatunk fel ezen pusztító ideológiák ellen erős nemzeti ellenállást, összefogva a normalitás pártján álló közép-európai nemzetekkel.

Mindezek okán közös fellépést és demonstrációt hirdetünk a „Budapest pride” kártékony és pusztító szellemisége ellen a családok védelmében 2018. július 7-én, szombaton. Gyülekezés 14 órától a Hősök terén, csatlakozva a reggel 10 órától ott zajló, a dicsőséges Pozsonyi csatára emlékező ünnepséghez. Ezután, tovább haladva az Andrássy út mentén, több ponton is tiltakozni fogunk bejelentett tüntetéseken.

Este 18:30-kor pedig találkozzunk a Budapest Parknál, ahol a „Budapest Pride” Fesztivál csúcspontjának szánt, Conchita Wurst nevű „lény” részvételével zajló esti „rainbow party”-t szeretnénk ellensúlyozni egy tiltakozórendezvénnyel és a Romantikus Erőszak együttes koncertjével.

Jogaink védelméről a hazafias célok mentén működő Nemzeti Jogvédő Szolgálat gondoskodik.

Aki imádsággal szeretne tiltakozni, az tegye meg az Ádám-Éva Misszió által, a vértanúk terén megrendezésre kerülő felekezetközi Istentiszteleten aznap 15 órától.
Várjuk további szervezetek csatlakozását és hívunk minden cselekedni is kívánó magyart családjaink és gyermekeink védelmében.

Együtt erősek vagyunk!

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
Betyársereg
Erő és Elszántság
Magyar Önvédelmi Mozgalom
Gárdamotorosok
Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

Frissítés: "Stop ratyizm!" - a Gárdamotorosok tiltakozása a szexuális devianciák népszerűsítése ellen

A Gárdamotorosok felhívása:

Amint az a mellékelt képeken is látható, a liberálisok által aljas módon erőltetett buzeranciapropaganda különösen káros hatással van a még fejlődésben lévő, mentálisan képlékeny gyermekekre.
Ennek okán bejelentettünk egy tiltakozó rendezvényt, és a BRFK munkatársaival történt egyeztetés során teljes szélességében megkaptuk az Andrássy utat a Kodály köröndtől a Hősök tere irányába 2018. július 7-én 14 órától, azaz a buzifelvonulás ideje alatt.

A rendezvényre szeretettel várunk minden olyan gyalogost és motorost, aki a címben foglaltakkal egyetért.

Azok a szervezetek, motoros klubok, akik szervezett formában kívánnak a tiltakozáson részt venni, a +36 70 5519909-es telefonszámon jelentkezhetnek.

A rendezvényre gyülekezés 14 órától a helyszínen, ahová gyalog és motorral a Hősök tere irányából lehet behajtani.

Kezdés: 15 órakor

Nemzeti jelképek használatát jó néven vesszük.

A szervezők:
Csíkhelyi Levente
Silip "Cudar" Norbert
Sütő Csaba
(Gárdamotorosok)

2. frissítés: Hangtámadás a normalitás védelmében

“Hangtámadás a normalitás védelmében” címmel július 7-én, szombaton kerül megrendezésre a nemzeti ellenállás szervezeteinek széleskörű összefogásának eredményeképp a „Budapest pride” kártékony és pusztító szellemisége ellen meghirdetett tüntetés.
3. frissítés: Legyen minél erőteljesebb a hangtámadás!

Fel fogjuk emelni szavunkat a közéletet mérgező devianciák ellen: "Hangtámadás a normalitás védelmében". Ahhoz azonban, hogy ez a támadás minél erőteljesebb lehessen, és a Romer a húrok közé csaphasson, ellensúlyozván a túloldalon koncertező ferde hajlamúkat, széleskörű hazafias összefogásra van szükségünk - írják a szervezők.

A rendezvénynek költségei vannak, melyre az alábbi számlaszámon várják a támogatásokat:

Utalás bankszámlára:
Kedvezményezett neve: Teleki Sándor
Számlaszáma: 11773140-00410447
Közlemény: Hangtámadàs

Paypal:
sanyos07@gmail.com

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából