Frissítés: Budaházy újabb levele - itt a részletes program:

Hazafiak, Honleányok!

Kialakult a Szabadság téri szovjet emlékmű elleni két hetes kiállásunk beosztása.

A különböző napokon az alábbi közismert személyek/szervezetek lesznek a helyszínen:

Október 23-24.: Budaházy György
Október 25.: a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai
Október 26.: Budaházy György
Október 27.: a HVIM budapesti szervezete
Október 28.: a Petrás János és a Kárpátia együttes tagjai
Október 29.: Tyirityán Zsolt és a betyárok
Október 30.: a Magyar Nemzeti Gárda gárdistái
Október 31.: a HVIM vidéki tagjai
November 1. (mindenszentek napja - lehet, hogy ezen a napon szüneteltetjük a tüntetést, de még nem biztos)
November 2.: Novák Előd és Murányi Levente, 17 órától Skrabski Fruzsina Elhallgatott gyalázat című filmje kerül levetítésre a helyszínen
November 3.: a Magyarok Világszövetségének vezetői
November 4. Sziva Balázs és a Romantikus Erőszak tagjai

Látható, hogy a hazafias közélet széles palettája képviselteti magát. Ezúton is köszönöm mindannyiuknak, hogy felkérésemre igent mondva vállalták a kiállást. Természetesen én is többször jelen leszek rövidebb-hosszabb időre a saját napjaimon kívül is.
Bízok benne, hogy ez a példás összefogás az egész nemzeti oldalnak erőt ad, és elég erős üzenetet tudunk küldeni a döntéshozók felé is az ügyben.

A tüntetés Facebook-oldalán persze menet közben is tájékoztatást adunk majd a helyszíni történésekről.

Korábban írtuk: A Szabadság téri szovjet emlékmű lebontásáért tüntetnek október 23. és november 4. között

Budaházy felhívása:

Hazafiak, Honleányok!

Bejelentettem a rendőrségen a Szabadság téri szovjet emlékműhöz egy folyamatos tüntetést október 23-tól november 4-ig, minden nap 9-18 óráig.

Gyalázatos, hogy 24 évvel az állítólagos rendszerváltás után még mindig az országunkat megszálló szovjetet dicsőítő emlékmű állhat a "szabadság"-ról elnevezett terünkön!

A tüntetés lényege annyi, hogy egy az emlékmű előtt felállított transzparens mellett - amin a BONTSÁK LE! DEMOLISH IT! felirat olvasható - mindig van pár ember, akik vigyáznak rá, hogy ne lopják el vagy tegyék tönkre azt, illetve egy szóróanyagként előre elkészített kiáltványt osztogatnak az érdeklődőknek és az esetlegesen megjelenő sajtónak.

Ebben az '56-os szabadságharcra emlékező két hétben talán jobban odafigyel a sajtó és a hivatalos közélet is erre a figyelemfelhívó tüntetésünkre.

Ezért kérem, hogy mindenki, aki fontosnak tartja, hogy ez a szégyenletes építmény a Szabadság térről elkerüljön, szánjon rá ez alatt a két hét alatt 1-2 napot, amikor egész nap a helyszínen tud lenni. Várhatóan minden nap lesz egy ismert nemzeti radikális közszereplő a helyszínen, a napok beosztása még szervezés alatt van, de amint kialakul, közzé fogom tenni.

Itt a tüntetés Facebook-eseménye. Kérem, mindenki terjessze!