Ugrás a cikkhez
Reklám

Őrületes tempóval rázza az internet pofonfáját Schobert Norbert, aki hétfőn épp egy Keto-diétás hergelésével sült fel, de csúnyán.

A nemrég a magyar nők lelkébe belegázoló internetceleb egy lopott képmontázzsal próbált meg híveket szerezni az amúgy nem túl egészséges alacsony szénhidrátbeviteles, más nevén ketogén/keto-diéta oldalának, csakhogy, amint a kamu tésztafőzős sztorija esetében, úgy most is elég gyorsan lebukott - írja az Index.

Az állítólagos csodafogyást eredményező keto-diétájához ugyanis egy külföldön élő, Norbival és az ilyen-olyan étrendjeivel vagy a ketóval soha semmilyen kapcsolatban nem álló lány fotóit sikerült ellopnia, és azt a saját módszerének eredményeként beállítania. Az érintett lány viszont hamar értesült a dologról, és már a Facebook felé is jelezte, hogy Norbi az ő lopott képeivel ékeskedik, és kommentekben is hevesen tiltakozik a képei ellopása ellen, a többi kommentelő (többségének) szórakozására. (A lány később lekorlátozta a profilját, de Instagramon is csatát kezdett a képlopás ellen.)








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából