Ugrás a cikkhez
Reklám

A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra - írja a Comment Blog. A fejleményekkel frissítve.

A kissé kapatos, vagy hogy is szokás emlegetni az elesés előtti stádiumban a valóságba (pultba, fába, jó barátba, mikrofonba) kapaszkodó embert, szóval az ittasnak tűnő riportert a köztévé le is keverte gyorsan, 1:16-nál úgy kapcsolnak vissza a stúdióba, hogy még látszik a láthatóan ingerült műsorvezető is.

És ami a legnagyobb trollkodás volt élőben, az az, amikor a szintén nem szomjas riportalany, utalva a tavaly húsvéti népszokás-népszopás nyelvbotlásra, benyögi a népszopást élőben. Egészen csodálatos, úgy meg pláne, hogy annak idején ezt a bakit az a műsorvezető vétette, aki éppen ott ült a stúdióban...

Azért reméljük, nem rúgják ki Bencze Pétert, ugyanis a nyolcvanmilliárd forintnyi közpénzből gründolt állami tévén hullarészegen bejelentkezni az ország egyik szívcsakrájából valóban menő dolog.

(Comment Blog nyomán)

Frissítés: Vizsgálat indult Bencze ellen

A 24.hu megkérdezte az MTVA-t, mi történt pontosan, illetve lesz-e következménye a szóban forgó viselkedésnek a tudósítóra nézve a munkaadó részéről. Az MTVA sajtófőnöke kérdésükre annyit árult el: a vizsgálat tegnap elindult, az eredményét hétfőn a Balatoni Nyárban ismerhetik meg.

2. frissítés: Bencze gyógyszerrel és egyetlen pálinkával magyarázza a jelenetet

Ami egy fokkal még mindig jobb, mint az, amit a műsorvezető felvetett, hogy "csak átérezte a riport helyszínét, a fesztivál hangulatát"...

Három hónapos eltiltást kapott egyébként, de szerintünk ehelyett az alább is hallható, józanul produkált magyartalan hanghordozása miatt inkább irodai munkára kellene kötelezni - örökre.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából