Ugrás a cikkhez
Reklám

Kerületi ingatlanhasznosítási problémák és lakossági panaszok vezethettek a csimbókos hajú zsidógyerekek kedvelt szórakozóhelyének lebontásához. A február 28-ig hátralévő hetekben a Kultiplex Dózer Fesztivállal tiltakozik sorsa ellen.

Február 28-ig ki kell üríteni a budapesti Kultiplexet, mert a drogfészeknek, mozinak és a Tilos Rádiónak otthont adó IX. kerületi épület helyén parkot alakítanak ki.

Bakáts Settenkedő Megasztár Tibor érhetetlennek nevezte, hogy "miért pont ezt a helyet kell elkaszálni". Mint mondta, a Kultiplex egyben kulturális műhely (sic!) is volt, gondolkodásra nevelt. (Persze: drogorientált, keresztény- és magyarellenes gondolkodásra.) Felidézte, hogy próbáltak alternatív megoldást találni. Kezdeményezték például, hogy az elmúlt évtizedben a főváros egyik underground központjául szolgáló Kultiplex épületét nyilvánítsák műemlékké. Próbálkozásuk azonban sikertelen volt - mondta az alkoholista Bakáts, aki szerint "valakinek szüksége van a helyre". Úgy vélte: a problémát a politikai, gazdasági döntéshozóknak kellene megoldaniuk.

Igen valószínű, hogy a szegény, üldözött zsidókat már megint kitúrták értékes kultúraalkotó kis fészkükből, nyilván azért, hogy a fasiszták szállodának álcázott magyar táncházat hozhassanak létre annak helyén.

A Kultiplex nevű zsidó koszfészek lebontásáról és a telek parkosításáról azután döntött a kerületi önkormányzat, hogy ingatlanfejlesztőknek eladtak egy Üllői úti foghíjtelket, amelyen a tervek szerint szálloda épülhet. Az előírások szerint azonban a kerületben nem csökkenhet a zöldterület aránya, így született határozat a kulturális központ elbontásáról, az indoklás szerint azért, mert a környék épületei közül ez van a legrosszabb állapotban.

A döntésben vélhetően szerepet játszhatott az is, hogy a környék lakóitól korábban több panasz is érkezett a szórakozóhelyre és közönségére, mivel éjszakánként nem tudtak pihenni a marihuánától rángógörcsben röhögő, őrjöngő, kapualjakba hugyozó és okádó cheguevara-pólós bibsigyerekektől.

(MTI nyomán Kuruc.info)

Kapcsolódó cikkünk:

"Baszd meg a karácsonyt" címmel zsidó buli a Kultiplexben



Friss hírek az elmúlt 24 órából