Ugrás a cikkhez
Reklám

Sürgős figyelmeztetés a politikai "elit" tagjai számára!

Április 20-án, éppen Adolf Hitler születésnapján jelentette be Hiller haver, hogy a kormány kezdeményezi egy holokauszttagadó törvény elfogadását.

Mennyi idő telt is el azóta, fiúk? Lassan két hónap, a törvény pedig sehol. A Bajnai-kormány is mindenfélével foglalkozik, megszorítások vannak, meg mindenféle intézkedések, ingatlanadóról vitáztok, folyik a jobbikozás, meg a szélsőségesezés, mind a Fideszben, mind az MSZP-ben, közben pedig még mindig büntetlenül lehet tagadni a hollókosztot. Rendben van ez így, gyerekek? Mit fognak szólni a Zsidó Világkongresszusban meg Tel Avivban a szerencsétlenkedésetekhez? Képesek lennétek így, dolgavégezetlenül elmenni szabadságra, hogy azután egész nyáron át büntetlenül lehessen tagadni a holokausztot?

Most, a hétvégén is ámulva láttam, hogy sem Fidesz-kongresszuson, de még az SZDSZ vezetőinek tanácskozásán sem hozták szóba ezt a felháborító totojázást. Vagy talán több is van a szarakodásotok mögött? Miért nem vagytok képesek legalább lekoppintani valamelyik más európai ország holotagadó törvényét? Van belőle elég! De hallgatnak a miniszterek, hallgat Hiller haver, és Libajnai is kussol. Mi folyik itt? Nagyon gyanús. Hát nincs itt valamiféle határidő, aminek meg kellene felelni? Vigyázzatok, mert a végén még el lesztek csapva mind, mert nehogy azt higgyétek már, hogy elég szélsőségesezni és jobbikozni, és már kapjátok is a zsíros állásokat, és dől nektek a lé. Ha a hollókoszt-tagadók üldözését nem követelitek, és nem ütitek nyélbe már azt a törvényt, akkor hiába volt a sok seggnyalás, el lesztek küldve a fenébe. Úgyhogy észre térni gyorsan, mert ti is pontosan tudjátok, lopnotok szabad, amennyit akartok, de csak addig, amíg nem felejtitek el, kiknek tartoztok ezért hálával és köszönettel.

Perge Ottó



Friss hírek az elmúlt 24 órából