Ma véletlenül tanúja voltam a Hír Tv-n látható, szégyenteljes Csintalan-műsor utolsó perceinek. Egy valamilyen Dávid nevű suhanc (a hangja alapján tizenéves) kérdezte a vén komcsizsidaját, hogy mi a véleménye a gázai eseményekről. Merthogy szerinte a világmédia túl egyoldalúan, mi több, nem elég objektívan tájékoztat minket az "izraeli-arab konfilktusról".

Tele vannak a hírek a sebesült palesztinokkal, de az előzményekről (Itt utalt a Kasszám-rakétákra és az általuk kioltott maroknyi héber életre) nem szólnak. (Irgumburgum! Antiszemita itt már mindenki)

Hosszas nyögdécselés után "Sanyi" (aki lehazudta Peresz zsidó elnök hazánk felvásárlására vonatkozó kijelentését, s azt mondta, ha ez igaz, megeszi a cipőjét a Hősök terén, ám azóta sem tette meg - a szerk.) végre kimondta, ami mindig is kikívánkozott: bár az ártatlan civilek "helyzete" (Milyen nagyvonalú. Eddig 80 gyerek legyilkolása, többszáz másik megcsonkítása nem egyéb, mint "helyzet") elszomorító és nagyon drukkol a mielőbbi békekötésnek, de ő bizony a blankolt-faszúakkal szimpatizál. Mert szerinte Izrael honvédő háborút vív megalakulása óta. És az arab szomszédai nem fogadják el az Izrael megalakulását kimondó ENSZ-határozatot. Hogy a nevezett állam hány ENSZ-határozatot nem tartott be eddig, illetve, hogy évtizedek óta az ENSZ által is a palesztinoknak ítélt területeket tart megszállva, több százezer palesztint kiirtott vagy elűzött, a zsidók által gyakorolt apartheid, na ezekről kussolt az MSZMP és az MSZP volt vezetője, Tasnádi Péter és más maffiózók köztörvényes üzlettársa.

Személyes jókívánságom Izrael állam számára: ..... (ezt sajnos ki kellett pontoznunk, de sejthetik, mi állt itt - a szerk.)

KG