Ugrás a cikkhez
Reklám

"Ments meg, szabadíts ki engem
az idegen népek keze közül,
akiknek ajka hazugságot beszél."
(143. zsoltár)

2008. november 10-én este a gödöllői Szent István egyetemen "Zöld mozgolódás" címmel részt vettem egy környezetvédő rendezvényen. Kiállítás, bio-ételek, szórólapok, mese (Berecz András) és előadás volt,
amelyre a most kinevezett a "jövő nemzedék" ombudsmanját, dr. Fülöp Sándort kérték föl.

A megnyitót a dékánhelyettes tartotta, aki röviden és okosan összefoglalta a környezetvédelem problematikáját. Elmondta, hogy a magyar föld ésszerű gazdálkodással 20-25 millió embert tudna eltartani és kiemelte a geotermikus energia (mint leginkább környezetbarát energiaforrás) kiaknázásának
fontosságát.

Ezután következett Fülöp Sándor, aki a felkért téma helyett (vizeink megóvása a jövő nemzedéknek) arról kezdett beszélni, hogy milyen nagy probléma a túlnépesedés, és meg kell adni az anyáknak azt a jogot,
hogy ők dönthessék el, hogy magzatukat megtartják vagy elvetessék.

Ekkor a dékán helyettes fölállt és: "Nem értek egyet, inkább kimegyek" - fölkiáltással sietve elhagyta a termet.

Az előadó ezután - magát ettől sem zavartatva - a nagycsaládok ellen kezdett beszélni - nyíltan kimondva, hogy most pszichológiai eszközökkel fog élni -:hogy milyen sanyarú a sorsuk; s már három gyereknek is milyen rossz, főleg a másodiknak; és hogy tönkremegy a hat gyereket szülő nők szervezete és milyen
korán halnak meg.

Az előadás végén módot adott a fölszólalásokra, "mert - mint mondta - mindenkinek igaza lehet."

Elsőként szót kapva kemény szavakkal figyelmeztettem, hogy eltévesztette a helyet - ez nem India vagy Kína -, és igazság csak egy lehet, ő pedig téved, sőt amit képvisel az népirtás és hazaárulás. Végül azt mondtam: "Ne felejtse el azt sem, hogy ezt az előadást csak azért tarthatta meg, mert az édesanyja, amikor várta Önt, nem élt azzal a "jogával", hogy megölesse!"

Egy idősebb hölgy - háromféleképpen is feltéve a kérdést - azt igyekezett megtudni, hogy Fülöp Sándor, mint ombudsman, mit akar tenni azért, hogy vizeink megmaradjanak a jövő nemzedék számára és ne jussunk Brazília sorsára. De egyenes felelet helyett csak mellébeszélést hallottunk, amiből kiderült, hogy semmit sem akar tenni ebben az ügyben.

A végén egy professzor még kifejezte egyetértését velem, és hozzátette, hogy nem a 10 milliós Magyarországon kell az abortuszt "népszerűsíteni", amikor úgyis évente egy gödöllőnyi város lakosságával fogyatkozik nemzetünk.

Azóta megtudtam, hogy ez az ember - akinek hivatalánál fogva is - a magyar jövőt kellene szolgálni, a médiumokban is terjeszti nemzetrontó ordas eszméit.

"Miért hagyjuk, hogy így legyen?" (Illés együttes)

(TAV)


Dr. Fülöp Sándor jövő nemzedékek ombudsmanja több zöld szervezet, többek között a Védegylet jelöltje volt. A Védegylet juttatta a köztársasági elnöki székbe Sólyom Lászlót és kezdeményezése alapján hozták létre ötpárti egyetértéssel az új intézményt. Részlet a Magyar Narancs 2007. áprilisból 12-i számából: "A jövő nemzedékek országgyűlési biztosának minden olyan ügyre kiterjed majd a figyelme, ami érinti az utánunk következő generációk életfeltételeit; nem szakági ombudsman, hanem az alkotmányból levezethető demokratikus alapelv megvalósítója lesz" - foglalta össze a tervezet lényegét lapunknak Jávor Benedek, az új intézmény felállítását szorgalmazó Védegylet környezetjogi szakértője.

A Tarka Magyarozó Védegylet legújabb politikai kezdeményezése (volt már néhány) a Lehet Más a Politika elnevezésű liberális politikai párt, vezetőik között található Jávor Benedek és Schiffer András a TASZ ügyvivője is, aki most éppen feljelentést tett és védelmezi a szarral leöntött, Madách Imre: Ember tragédiáját gyalázó, a zsidó színházban leledző Gecy Produkció tagjait. A Védegylet és a TASZ együttműködésének további magyarellenes megnyilatkozása a Magyar Gárda elleni uszító aláírásgyűjtési akciójuk.

Önéletrajza és a november 10-i „Zöld mozgolódás” elnevezésű rendezvényen tett nyilatkozata alapján igencsak elgondolkodtató, hogy vajon milyen nemzet életfeltételeiért akar munkálkodni Fülöp Sándor? Hogy semmi kétség ne maradjon irányultsága tekintetében a Zuschlag per során is említésre került, ma is nyíltan MSZP-s Táncsics Mihály Alapítvány rendezvényén vett részt egy nappal később. Az alapítvány kuratóriuma önmagáért beszél.

Tanulság. Mielőtt csatlakoztok valamilyen párthoz, szervezethez alaposan nézzetek körül!

Szebb Jövőt!
Gyilkosgalóca



Friss hírek az elmúlt 24 órából