Olvasónk írja:

Szégyent hoznak hazánkra és a kispesti klubra a NER-közeli tulajdonosai, akik Szijjártó nagy haverjai. Amióta megszerezték a Bp. Honvéd FC-t, azóta csak romboltak a klubban. Kiejtették az első osztályból és milliárdos adósságot halmoztak fel. Most mindezt megkoronázzák azzal, hogy a népirtó Izraelből idehívják a Maccabi Haifa csapatát, hogy Kispesten játssza le a Genk elleni Konferencia-liga-mérkőzését (kupasorozat európai [!] klubcsapatok számára - a szerk.). Ennél lejjebb már tényleg nincs!

Kíváncsian várom a Kispest-szurkolók reakcióját, akik köztudottan Palesztina pártján állnak a terrorista izraeli zsidókkal szemben. Miután a magyar válogatottat is zárt kapus meccsre ítélték a legutóbb Izrael ellen itthon vívott mérkőzésünk után, elég vérlázító, hogy nem hajlandóak figyelembe venni a NER-közeli tulajdonosok a magyar nép ellenszenvét az izraeli zsidókkal szemben, és ilyen formában is támogatják a palesztin nép ellen zajló népirtást.

Alább a hír a Honvéd honlapjáról:

Az izraeli Maccabi Haifa nálunk játssza a belga Gent elleni Konferencia-liga-mérkőzését

Rangos mérkőzésnek ad otthont a Bozsik Aréna, miután klubunk és a Maccabi Haifa egyeztetését, majd az európai szövetség (UEFA) jóváhagyását követően eldőlt, hogy az izraeli együttes stadionunkban rendezi meg a soron következő nemzetközi találkozóját.
(Mint ismert az UEFA döntése értelmében a háborús helyzet miatt az izraeli csapatok nem rendezhetik otthon a meccseiket, ezért kellett új helyszín után nézniük a kluboknak és a válogatottnak egyaránt.)

A Maccabi Haifa a Konferencia-liga rájátszásában a belga Gent együttesét fogadja február 15-én (jegyinformációkat később olvashattok majd), csütörtökön 21:00 órától, a párharc tétje a nyolcaddöntőbe jutás, a visszavágót hat nappal később Belgiumban rendezik.