Ugrás a cikkhez
Reklám

Összenőtt, ami összetartozott!

Itt az ideje, hogy Fidesz-ügyben végre minden magyar állampolgár tisztán lásson. Sokan sejtettük már az ún. rendszerváltoztatás kezdetétől, hogy ezzel a párttal valami nincsen rendben. Már ami a dolog azon részét illeti, hogy a Fidesz keresztény, jobboldali, nemzeti, tradicionális értékeket képviselő politikai formáció lenne.

Az elmúlt időszakban többször is színt vallottak fideszes politikusok – csupán néhány közismert példát említve, Orbán Viktor pártelnök a mai politikai apokaliptikus időkben az ellenséges Kéri László „politológus” által szervezett fórumon a Magyar Gárda ellen tesz minősíthetetlen kijelentést (vajon ígérete ellenére miért nem azokat a szerencsétlen, 2006 őszén nyomorékra vert magyar embereket védi, akiket az aljas Gergényi terrorista pribékjei akartak meggyilkolni e gyászos év véres őszén?), továbbá azt is megtudhattuk szeretett „Viktorunktól”, hogy 2006-ban eleve bukásra játszott (vajon mi okból?). Nos, akkor miért kellett mozgósítani több tízezer – egyébként tisztességes, magyar hazafi – fideszes aktivistát? A továbbiakat illetően megemlíthetem azt a gyalázatot, amikor Deutsch Tamás aljas módon megtámadta apósát, a kiváló magyar történészt, Für Lajost Magyar Gárda-ügyben.

A legújabb belpolitikai fejlemény pedig az, hogy Orbán Viktor levelet intézett régi, meghitt barátjához, az SZDSZ új elnökéhez, Fodor Gáborhoz. A levél alapgondolata, hogy az SZDSZ-nek meg a Fidesznek együtt kell Magyarországot kivezetnie abból a válságból, ahová a mostani ún. elit 18 esztendő alatt taszította!

Nos, úgy gondolom, hogy a Fodor Gábor elnöksége alatt álló párttal egy magyar konzervatív párt elnökének semmiféle közös témája nem lehet. A hazáját szerető magyar emberként nem kérek abból, hogy az SZDSZ nevezetű poszt-ÁVH-s, hazaárulók pártjával egy állítólagos jobboldali, keresztény, konzervatív pártnak bármilyen közös ügye legyen. Vezénylő Tábornok Urunk bebizonyította – a Likud meg Tom Lantos előtti hajbókolásával is –, hogy a nemzeti oldalon nincsen keresnivalója!

Abból a hazaárulásból, ami ebben az országban csaknem 20 esztendeje folyik, elég volt!

Lipusz Zsolt
középiskolai tanár
Nyíregyháza



Friss hírek az elmúlt 24 órából