Ugrás a cikkhez
Reklám

Mintha a narancsfejűek Viktorra csiszolt szemüveglencséi tisztultak volna, sőt mintha az agyukban is fény gyúlt volna: kezd  a Fideszes tábornak is derengeni, hogy Dr. Orbán Viktor nyíltan támogatja az akasztófára való Gyurcsányi által ismételten - szokás szerint - törvénytelenül összeeszkábált II. böszme kormányt. 

Negyvenhárom fideszes hazaáruló ugyanis hiányzott a perdöntő múlt keddi országgyűlési szavazáson. Gyurcsány akarata akkor is érvényesült volna, ha az SZDSZ-esek nem nyomnak gombot, pedig a zsidóktól elorozott Apró villában annak idején Gyurcsányi asztalánál hideg marhasültet zabáló Navracsics három hete ordítozza, hogy a Zsidesz frakcióban megszilárdult a fegyelem, és a jelentős döntéseknél teljes lesz a narancsos hazaárulók létszáma. Ezek nyilvánvalóan csak szólamok, hiszen saját tábora előtt is kezd világossá válni, hogy Navracsics ugyanúgy hazudik, mint Orbán.

A nagy összjáték ugyanis a következő: a bolsevikok és a fideszesek mocskos alkujának értelmében, a „mi hazaárulóink” a hiányzásokon keresztül biztosítják a kommunista többséget. Amikor tehát a mellüket veregetik a fideszes fiúk, bátorságot mímelve, hogy ők még Gyurcsányi szónoklata alatt is ki mernek vonulni az ülésteremből, akkor valójában ezzel támogatják, ezzel tartják hatalmon ezt az elmebeteg, köztörvényes bűnözőt.

Természetesen a retardált narancsfejű birkanyáj ezt fel sem fogja, az nekik magas, sőt „összeesküvés-elmélet gyanús”, vagy egyenesen kommunista aknamunkának tetszik, hogy  Orbán ugyanolyan hazaáruló, egykor beszervezett ügynök, mint bármelyik tömeggyilkos jelölt a szocialista és az SZDSZ-es frakcióban. A Likud-testvér zsideszes akol majdnem elájul egy ilyen írás olvasása közben, mint ahogy leizzad Lovas Istvánnak a pállott szájú, notórius hazudozó Németh Zsolthoz címzett jegyzetét olvasva.

A narancsfejű birkanyáj el sem gondolkodott még azon, hogy a Likud-fajt védő és dicsérő 160 zsideszes gazember, tolvaj, korrupt hazaáruló parlamenti képviselője miért nem adta vissza a mandátumát akkor, amikor erre többen felszólították őket a nemzeti oldalon, a kormánybuktatás lehetőségét felvetve?

Nem kivonulni kellett volna az ülésteremből a változtatás kockázata nélkül, hanem visszahajítani a mandátumot és lemondani a képviselőségről, kikényszerítve ezzel a megélhetési bűnözőkből álló országgyűlés feloszlatását. Vajon a bátor, népnemzeti Fidesz-frakció miért nem tiltakozott a II. böszme kormány törvénytelen megalakítása ellen?  Miért nem vonultak a Sándor-palota elé, a nemzeti parkokat látogató, saját nemzete sorsát előre vinni még véletlenül sem akaró, fatökű Sólyom titkosügynöktől kicsikarni az előrehozott választásokat?

Hogyan lehet az, hogy kommunistákat megszégyenítő módon nagy „egészségügyi szakpolitikusuk”, Pesti Imre megmondóember vezérletével a szocionistákkal karöltve egyre több egészségügyi intézményt rabolnak le vagy lopnak szét, miközben pont az ellenkezőjéről pofáznak a médiumokban egyik tévétől a másikig pendlizve napkeltétől-napestig?

A narancsfejű birkanyáj ezek szerint nincsen tisztában azzal, hogy  ez a gazember Orbán szabadította ránk Áder János segédletével az akasztófára való részeges maffiavezér Lomnicit és Sólyom Lászlót, de az ő kreálmányuk volt Rytkó Emília elvtársnő is csakúgy, mint a bűnpártolásáról elhíresült Polt Péter, de sorolhatnám ezrével a gazemberek névsorát.

Áder apósának nagy cimborája az ügynök Baka András főbíró is, akiről már a Kuruc.info sikeresen megírta, hogy főállásban mint KGB-s (kiküldött) az volt a feladata Strasbourgban, hogy minden, az igazságtétel reményében hozzájuk forduló szerencsétlen magyar keresetét elgáncsolja.

S, hogy ne menjünk ilyen messzire: kérdezzék meg bármelyik kirúgott rádiós szakembert, akiket a Kövér László bábáskodásával szintén teljesen törvénytelenül megválasztott zsidó Such rádióelnök fosztott meg a kenyérkeresettől: nem Viktor és belső köre nyomta az elnöki székbe a krematórium szökevényt? Tudja-e a narancsfejű birkanyáj, hogy hány ezer ember, hány száz rádiós család életét törte derékba a likudos Zsidesz vezérkara, miközben szemfényvesztő módon népnemzeti színekbe öltöznek álságos módon, de a szocionisták kezére játszanak mindent, ami a nemzeti oldalt szolgálhatná?
 

Tisztelt Narancsfejű Megélhetési Bűnözők és narancs abrakos birkanyáj!

Mielőtt lefasisztáznák a Kuruc.info hiteles hírportált, nézzenek a tükörbe, és rögtön látni fogják, hogy egy jellemtelen, de leginkább tájékozatlan birkanyáj néz vissza magukra. Tisztelet azon kevés kivételnek, akik már nem dőlnek be a magyar nemzetes, HírTV-s, Liszkai munkásőr-főszerkesztő által vezetett adó megtévesztő hazudozásainak, nem hisznek már a zsidó-kommunista olajszőkítő Csintalannak, hanem „bátran” beírnak a Hír-TV SMS-falára, hogy „vigyázz, Viktor, nagy baj lesz, el fog fogyni a szavazat”. Nehezen nyílik a Fidesz-őrületben leledzők csípája. Akkor fognak majd krokodilkönnyeket hullatni, ha a választások alkalmával ismét a vesztes oldalra kerülnek - mindnyájunkkal a magunkfajtával egyetemben. A buta ember ezt megérdemli. Megérdemli, ha nem veszi észre, hogy egy korrupt gazember ügynökhálózatot tart fent egygyökerűségben a kommunistával.

Kíváncsian várom, hogy az éhség és az öntudat mikor hajtja ki a Fidesz-birkanyájat a Kossuth térre? Talán hadvezérük soha el nem jövő intésére vagy tapsára várnak ezek az agymosott szerencsétlenek? Hogy lehetnek ennyire egyszerűek, hogy nem látják: a Likud-testvért Tel-Avivból irányítják rövid pórázon tartva, azt a parancsot beleégetve az agyába, hogy az utolsó szavazóig ki kell tartani Gyurcsányi briganti bandája mellett? Támogatni kell az országot nap mint nap kirabló zsidóbérenc kúrmányt. Magukat a kastélytolvaj Varga Mihály intő szava sem rettentette meg, amikor „a Misi” azt állította, hogy naponta 6-7 milliárd forinttal eladósodunk? Ebből a ciklusból Gyurcsányinak még hátra van 700 napja, vagyis 4900 milliárd forint újabb adósság, plusz a kamatai az az iszonyatos adósságtömeg, amit még a nyakunkba akarnak rakni a szocionista merániak!

Narancsfejű birkanyáj!

Hogy fognak a gyermekeik szemébe nézni, amikor már a csirkefarhátot sem tudják a vasárnapi ebédhez felszolgálni? Remélem, azzal vigasztalják majd az éhes szájakat, hogy a sertéskarajt, a tarját és az oldalast Viktor vezérük hamm.... bekapta. Hogy nem látják be, hogy Orbán Viktor előre tudta, hogy lovasroham és kardlapozás lesz a 2006-os Fidesz nagygyűlés után, vagy hogy az In-kal Security janicsárjait öltöztetik be maguk ellen? Miért nem nézik újra, hogy milyen idegesen beszélt aznap Viktor vezér? S vajon miért menekült el aznap a páncélautóval, a rendőrállatok vérengzésének prédául vetve azt őt imádó narancsos birkanyájat? Ezeken nem kellene elgondolkozni, bálványimádók?

Vagy maguk szerint miért nem szólal fel Dr. Orbán Viktor azóta sem, hogy nem a Magyar Gárdát kell feloszlatni, hanem az In-Kal Security-t, a köztörvényes cionista bűnözőkből verbuválódott katonai szervezetet? Vajon miért mondta a vérengzés után pár nappal a Parlament lépcsőjéről, körülötte a teljes tolvaj Fidesz-frakcióval, hogy a Zsidesz nem akar előrehozott választást? Még ez sem ütött szöget a tökfejükbe, narancsos birkák?

Ha továbbra is várják a vezért fehér lovon, akkor ítéletnapig várhatnak sajnos mindnyájunk kárára és mindnyájunk jövőjének a rovására. Még az a szerencse, hogy vannak, akikben az akol melege helyett az utcai harc, a lángoló kukák és a könnygáz ereje csiholja a lángot és tartja ébren a hazaszeretet egyszersmind a honvédő háború tüzét.

Mert a birkákkal semmi mást nem csinálnak, mint megnyírják, majd levágják őket.

A többség ezt nem hagyja: magukkal vagy maguk nélkül de záros határidőn belül dönteni kell; gondolkozzanak el emberek!

Dénesfi András
Pánd



Friss hírek az elmúlt 24 órából