Ugrás a cikkhez
Reklám

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden zsidó, komcsi, balliberális és fideszes politikusnak és újságírónak. Hálás vagyok nekik, mivel azzal, hogy úton-útfélen náciznak, nyilasoznak, fasisztáznak és antiszemitáznak, a következőket érték el nálam.

1. Tökéletesen elvették ezeknek a szavaknak az értelmét. Így ha hallom őket, nem kell fárasztanom magam a jelentésük megértésével. Kb. annyi az értelmük, hogy ők utálnak valakit.

2. De mivel alaposan megismertem az Önök nácizó kompániáját, arra gondoltam, ha Önök valakiket szidnak és utálnak, azok csakis jó emberek lehetnek. Ezért elkezdtem közelebbről megismerkedni a nácinak, nyilasnak, fasisztának, antiszemitának nevezett emberekkel. Rengeteg kiváló, hazáját szerető, önzetlen, bátor, gondolkodó honfitársammal ismerkedtem meg. Köszönet érte!

3. Végezetül az is eszembe jutott, hogy az Önök szitokszavai eredetileg csakis valami jót kellett hogy jelentsenek. Így tanulmányozni kezdtem a nácizmus, a fasizmus, a nyilas mozgalom és az antifasizmus történetét. Rengeteg elhallgatott igazságra jöttem rá, és megismertem a valóságos történelmet. Amiről az iskolában nem esett szó. Köszönet érte.

További eredményes és lankadatlan nácizást kívánva, maradok tisztelettel.

P.O.

Egy idevonatkozó latin közmondás:

A malis vituperari laus est. (A gonoszok gyalázkodása dicséretnek számít.)

(Olvasó)



Friss hírek az elmúlt 24 órából