Ugrás a cikkhez
Reklám

Kedves kurucok! Egy szombati, Talmud vs. Korán címmel megjelent olvasói levéllel kapcsolatban lenne néhány észrevételem. Illetve általában az iszlámot gyalázó, ezeken a hasábokon is megjelenő véleményekre is reagálnék.

Nos, szerintem az iszlámellenes érzelmek felkorbácsolása a cionisták érdeke, akik szeretnék az egész nyugati világot, beleértve a keresztény egyházakat is, Izrael mellé állítani a palesztinok és az arabok elleni gyarmatosító, hódító háborújukban. Éppen ezért legyünk óvatosak, amikor a cionista médiák muszlim és arabgyűlöletével szembesülünk! Ne dőljünk be a hazug propagandának! Így például jó lenne ha eszünkbe vésnénk: az erőszakot magasztaló, kiragadott részleteket nem csak a Koránból, de a Bibiliából is idézhetünk. "Nem békét hoztam, hanem kardot". "Szembeállítom apát a fiával, anyát a lányával...." Ugye ismerős mondatok?

Egyébként pedig a Korán sehol nem szólít fel a "nők elnyomására", sem pedig a "más vallásúak üldözésére". Éppen ellenkezőleg! A Koránban az olvasható, hogy tiszteletben kell tartani más vallások híveinek nézeteit, és nem szabad erőszakal terjeszteni Mohamed követőinek hitét. És bizony az arab és később a török birodalomban megtűrték a "könyv népeit", a zsidókat és a keresztényeket, akik szabadon gyakorolhatták vallásukat.. Ami pedig a nőket illeti, a Bibliában az szerepel, hogy Éva Ádám oldarbordájából teremtetett...Ezt értelmezhetem úgy is, hogy a férfiak felsőbbrendűek, de értelmezhetem persze valamiféle "egyenjogúság" jeleként is, ahogy manapság teszik. A Korán semmivel sem "férfisovinisztább", mint Biblia...

Roppant bántó továbbá olyasmit olvasni, hogy a '"muszlimok túlreagálják sérelmeiket". Túlreagálják? A nyugati világ már a 19. században megindította gyarmati háborúit az iszlám világ ellen, az I. világháború után Anglia és Franciaország felosztotta egymás közt a Közel-Keletet, megkezdődött a zsidók betelepítése Palesztinába, az őslakos arabokat elűzték, aztán jött a szovjet és amerikai terjeszkedés kora, majd két háború Irak ellen, Afganisztán lerohanása, a palesztinok kegyetlen elnyomása, a diktatórikus , amerikai-cionista csatlós rezsimek fenntartása...Túlreagálás? Hány palesztin vesztette életét eddig az USA és Izrael agresszív háborúi következtében? Hányan sebesültek meg, hányan vesztették el hazájukat, földjüket, lakóhelyüket? Hány afgán és hány iraki áldozata van az amerikai-izraeli támadásoknak? Hát nem vesszük észre, hogy a Nyugat támad, és a muszlimok védekeznek? Ehhez sincsen joguk?

Egyáltalán fanatizmusnak bélyegezhető, ha az elnyomott, a gyarmati sorba süllyesztett nemzet ellenáll? Talán nem is vallási kérdésről van itt szó. A muszlim hit erőt ad a harchoz, de semmi esetre sem szabad elhinni a világhódítók propagandáját, mely szerint aki nem adja meg magát a Világbirodalomnak, az "fanatikus", "szélsőséges" és "terrorista". Vegyük észre, hogy hasonló jelszavakkal igyekeznek lejáratni a magyar hazafias mozgalmat is.

Adjon az Isten szebb jövőt!
P.O.

Kuruc.info: nagyjából egyetértünk, és nem is szoktunk "uszítani" Mohamedék ellen, de egy lényeges dolgot kihagy Mr. P.O.: az európai muszlim bevándorlás témakörét. Ez ugyanis nem kívánatos, sőt káros. Egyfelől mert ez nem az ő hazájuk, másrészt, miután az otthoni, hagyományos és működő tekintélyuralmi társadalmi berendezkedésükkel ellentétben itt parttalan liberalizmusra találtak, erőszakosságuk egyre szembeszökőbb. Több helyen, egyes nyugati városnegyedekben már az őshonos, európai népeket terrorizálják, de emlékezhetünk arra az ausztráliai esetre is, amikor az ausztrálok bizony nekik mentek, mert az arab fiatalok muszlim törvényeket próbáltak rájuk kényszeríteni, megszólták, inzultálták a strandra fürdőruhában járó fehér nőket stb.

Egyáltalán: nem akarunk mecseteket Európába. Zsidó és Amerika-ellenes szabadságharcuk más ügy, azt eddig is szimpátiával figyeltük.


Kedves Kurucok!

Mr. P.O. az iszlámot a béke vallásának beállító olvasói levelére volna pár észrevételem; az iszlám gyalázásának szándéka nélkül, de a kereszténység védelmében. (Zárójelben a Kuruc.info kommentárjai - a szerk.)

Itt a Kuruc.info-n is látható a Holland Szabadságpárt „FITNA" című, 15 perces alkotása. [Megérdemelne egy magyar fordítást is.] Mindenesetre azok kedvéért, akiknek nincs otthon Koránja, Simon Róbert fordításában idézném sorban a hivatkozott részeket.

Q.8:60 – És készítsetek föl ellenük ami [fegyveres] erőt és csatamént csak tudtok, hogy félelmet keltsetek általuk Allah és a ti ellenségeitekben és rajtuk kívül másokban, akiket ti nem ismertek, de
Allah ismeri őket! Bármit adakoztok Allah útján, az visszafizettetik nektek, s nem lesztek kárvallottak. (Eddig semmi különös, szinte bármely vallás hirdet ennél keményebbet is - a szerk.)

Q.4:56 – Akik nem hisznek a mi jeleinkben, azokat a [Pokol] tüzében fogjuk megperzselni. Valahányszor ropogósra sült a bőrük, egy másikkal cseréljük ki azt, hogy megízleljék a büntetést. Allah hatalmas és bölcs. (Igen hasonló passzusokkal tele a Biblia is - a szerk )

Q.47:4 – Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor azután nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan kötözzétek meg őket; és utána vagy [gyakoroljatok] nagylelkűséget, vagy [kérjetek] értük váltságdíjat – amíg a háborúság véget nem ér. … (Lám, mennyivel megengedőbb a a mássággal szembeni legtisztább, gyilkos gyűlölet kútfejénél, a Talmudnál, hiszen nagylelkűségre int a legyőzöttekkel szemben. A vágjátok el a nyakát - mai szemmel nem szép mindenkinek - de hasonlóakban a Biblia sem szűkölködik. De ostobaság volna pusztán emiatt a kereszténységet támadni, a vallások nem a deviáns modern liberalizmus jegyében fogantak - a szerk.)

Q.4:89 – Azt szeretnék, ha hitetlenek lennétek, ahogyan ők [maguk] hitetlenek, hogy ugyanolyanok legyetek [mint ők]. Ne fogadjatok hát közülük senkit testvérbarátul, amíg Allah útján el nem végzik a hiğrát. ha hátat fordítanak nektek, akkor ragadjátok meg és öljétek meg őket, ahol csak rájuk akadtok, és ne fogadjatok közülük senkit se testvérbarátul, sem pedig segítőnek. (Ebben aztán végképp semmi különös nincs, a legtöbb nagy vallás, a keresztény is, térítő jellegű. A zsidó nem az, hiszen kizárólag a primitív vérségre épül, de az is és minden más vallás hirdeti, hogy ő jobb a többinél, sőt az egyedül igaz - a szerk.)

Q.8:39 – És harcoljatok ellenük, amíg nem lesz több kísértés [a hívők eltántorítására], s amíg a vallás egyedül Allahé. Ha azonban abbahagyják [bocsánat adatik nékik]. Allah átlátja azt, amit cselekszenek. (Lám, megint, szinte majdnem úgynevezett mai mértékkel is megbocsátást hirdet a Korán, míg a sátáni Talmud és a zsidók egyszerűen nem ismerik a megbocsátást - a szerk.)

De még lehetne más idézeteket is előszedni, amelyek nincsenek a filmben. Ezek után az iszlámot a béke vallásának nevezni káros önbecsapás. Amiről P.S. elmélkedik, hogy Magyarországon pl. a törökök megtűrték a „könyv népeit", a zsidókat és a keresztényeket, akik szabadon gyakorolhatták vallásukat, egyszerűen nem igaz. Templomot, zsinagógát tilos volt építeni, a régieket pedig csak nagy adók befizetése és sok ember megvesztegetése és hosszú idő után volt lehetséges. Ld.
Beszélő köntös stb.(Részigazság, mert a tények mást mutatnak: a legtöbb meghódított keresztény nép , bár súlyos károkat szenvedett, keresztény maradt, több évszázados török uralom alatt is. Azt meg miért rónánk fel egy középkori muszlim birodalomnak, hogy előnyben részesítette a muszlim alattvalókat. Lám, a zsidók mai napig faji törvényekkel különböztetik meg és teszik másodrendűvé a nemzsidókat Izraelben - a szerk.)

A jobbágy mentesült – volna – az adófizetés (haradzs) alól, ha áttér az iszlám hitre, ezt viszont nem engedték meg nekik. Boszniában megengedték pár száz év után, és ebből lett a bosnyák nemzet. (Tévedés, bárkinek megengedték elvben, az iszlám ugyanis térítő vallás, de a gyakorlatban olykor tényleg nem, hogy több adót húzzanak - a szerk)
Jézusra kitérve, ott én nem olvastam a fentiekhez hasonló erőszakra felhívásokat, csak azt, hogy a port is rázzátok le sarutokról, ahol nem fogadnak szívesen.(Dehogynem: korbáccsal a kufárokat, joggal nevezte gyilkosoknak a farizeusokat (zsidókat) stb. Ettől függetlenül természetesen Krisztus új minőséget, térítő, befogadó vallást jelentett a minden mérce szerint gyűlölettől átitatott, megbocsátást nem ismerő törzsi zsidó vallással és a szerintünk nem Isten igéjének számító Ószövetséggel szemben - a szerk.)

És hogy az iszlám emancipált lenne, egyenesen nem igaz; elég csak a csadorokra nézni, és a Korán nőkre vonatkozó rendelkezéseit elolvasni. Ha valaki kíváncsi rá, szívesen kigyűjtöm. (Részigazság, a csador ma már csak néhány országban kötelező. Nem kétséges, hogy nem teljes jogúak, ez viszont legyen az ő belügyük.. A keresztény nő is évszázadokig másodrendű volt - úgynevezett mai szemmel nézve. Az ortodox zsidó nők jogai pedig alig többek egy kutyáénál, persze a nemzsidó nők még ennél is lejjebb, az állat szintjén vannak a Talmud és a zsidók szerint)

Nem akarok a gyarmatosítás muszlim sérelmeivel foglalkozni, annyit azért megjegyeznék, hogy a török akkor fordult és tudott teljes erejével Magyarország ellen fordulni, kiirtva a lakosság 2/3-ad
részét (részigaz: a hódoltság alatt a keresztény császári és egyéb hadak sok esetben legalább annyit népirtottak, vagy többet, lásd csupán Basta erdélyi hadjáratát - a szerk.), amikor a Szentföldön elesett az utolsó keresztes erőd. De érdemes Rodosz elestén is gondolkodni, mert ezután indul meg a török tengeri nagyhatalom, elvágva a keleti kereskedelem útját Európától (persze Kolumbusz éppen ezért indul nyugat felé, elindítva a gyarmatosítás folyamatát).

Szóval nem minden arany, ami fénylik, nem biztos, hogy az a békés, aki annak nevezi magát.

Attila

Tiszteletem a Kedves Szerkesztő Uraknak!

A Muszlimokról, illetve a keresztényekről egy pár szót:
Arra kérném Önöket, hogy tartsák tiszteletben az Iszlám követőit, amennyire csak képesek rá, ugyanis az immár végképp elanyagiasodott Európának adott esetben azon nagytudású muszlimuk lehetnek az utolsó mentsvárai, akik valószínűleg sokkal mélyebben tisztában vannak a kereszténység mibenlétével, mint azok, akik sajnálatos módon képesek egy statisztikai többség kialakítása kedvéért egy kalap alá venni a katolikusokat/ortodoxokat és a keresztény szektákat (a protestánsoktól a Hit Gyülekezetéig).

Megjegyzendő, hogy akik ma Európán randalíroznak, azok az Iszlám legalja, akik talán nem tudnak többet saját hitükről, mint azok a tömegek a kereszténységről, akik decemberben ellepik a bevásárló központokat és a piacokat. Ezek a muszlimok pontosan azért válhattak ilyenekké, mert már sokkal inkább a lecsúszott európai mentalitás befolyása alatt állnak, mint az eredeti környezetében jól működő, hierarchikus társadalom ellenőrzése alatt. A két tömeg között csak nagy jóindulattal vagy inkább valami gőgös megrögzöttségből állapítható meg bármiféle különbség. Lényegét tekintve mindegyik csak csőcselék. (Ezzel nem értünk teljesen egyet. Nyugaton nagyon súlyos jelenség a gyakori török és muszlim randalírozás, ami nem magyarázható a fogyasztói társadalom káros hatásaival, hiszen az ott élő muszlimok zöme bezárkózva, saját kultúrájában él, sokan a befogadó ország nyelvét is rosszul beszélik. Ráadásul mondjuk a buddhista hátterű ázsiai bevándorlókra nem jellemző az erőszak. Az iszlámnak egyszerűen semmi keresnivalója Európában, nekik nem ez a hazájuk, leszámítva például az őshonos bosnyákokat Boszniában - a szerk.)

Tudható, hogy maga a Római Katolikus egyház is több alkalommal megrendült, ahogy egyre többször tett engedményeket az úgynevezett humanizmusnak, a parttalan moralizálásnak és a liberalista téveszméknek, de még így is messze követendőbb vallás, mint a belőle sarjadzott álvallások. Bíznunk kell abban, hogy még mielőtt nem késő, Vatikán megerősödik intellektualitásában, és megpróbál visszatérni saját gyökereihez, és ha ez bekövetkezik, akkor onnantól kezdve már az sem lenne probléma, ha a hívek száma csupán a mostani töredékére esne vissza.

H. T.


Tisztelt Olvasók!

Sokan a zsidó negatívummal az arab "pozitívumot" állítják szembe. Mintha a szovjet kommunizmussal szemben az USA kapitalista rezsime lenne az alternatíva!

Miután hosszú éveket éltem Franciaországban, sajnos megismerkedtem az arab viselkedéssel közelről is. Lehet, hogy otthon elnyomják őket, de a szabad Európában könyörtelenül bánnak a tősgyökeres helyiekkel!

Cigány módon élnek-rabolnak-drogot árulnak olyan elviselhetetlen mértékben, hogy mi is a hazaköltözés mellett döntöttünk! (Elég baj, ha csak azért - a szerk.)

Francia utazási irodák szervezik a még tiszta Kanadába való letelepülést az arab invázió elől menekülő franciáknak, ill. a Franciaországban letelepült külföldiek is továbbállnak, mert a terror minket (keletieket) is elér!

A buszjáratok a nagyvárosok peremkerülete előtt visszafordulnak, és nincs tömegközlekedés az arablakta negyedekben, mert rendszeresen felgyújtják a buszokat sofőröstül, az utazókkal együtt!

Északírországi tűzoltó szerint náluk béke szigete van Párizshoz képest! Nem vagyok rasszista, de az arabokat csak az védje, aki közöttük élt, ezt ajánlom a cigányvédőknek is! Aki nem így csinálja, egy szót se!

(Olvasó)



Friss hírek az elmúlt 24 órából