Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk írja:

A XI. kerületi rendőrség az utóbbi hetekben, főleg hétvégi napokon mindent megtesz annak érdekében, hogy levadássza, megkopassza a gyanútlan autósokat, ezért már ravasz módon mindenféle civil autókat is bevetnek a sebességmérésre.

Mai nap lettem figyelmes arra, hogy a Budapesten, a XI. kerület Budafoki út 215. szám magasságában, a városból kifelé, közvetlen a Shell-kút után, egy zöld színű, 2 emeletes irodaépület előtt a középső járdaszigeten egy világos ezüst színű Renault Trafic-ból - aminek rendszáma JMY-932 - orvul és pofátlanul mérik az arra haladókat.












Ugyanitt, ugyanezen a helyszínen múlt hétvégén még egy piros színű, régebbi típusú és mindenféle jelzés nélküli Ford Fiesta (KUU - ... rendszámú), majd az azelőtti hétvégén egy világoskék színű (KRR - ... rendszámú) ugyancsak hasonló típusú és jelzés nélküli Ford Fiesta állt csatarendben és a rendőrség szolgálatában, kimondottan olyan célzattal, hogy a jóhiszemű, naiv autóstársadalmat sanyargassa.

Nem tudom, mennyire korrekt a rendőrség gyakorlata, de vannak sejtéseim, ahogyan észrevehető, hogy a pénzbehajtás is egy újabb fokozatra kapcsolt, mivel láthatóan elszaporodtak a "sunyi traffipaxok" az utak mellett.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából