Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Szerkesztőség!

A téma az utcán hever - szokta mondani a főszerkesztő a kezdő újságírónak - csak le kell érte hajolni. Meglátásom szerint a Kuruc.info szerkesztősége és olvasótábora Magyarország élhetőbbé tételén dolgozik, ki-ki lehetősége szerint. Ezért nem tüntethetünk együtt olyan emberek felhívásának eleget téve, akik - meglovagolva az Orbán-Semjén-kormányhoz köthető visszatetsző viselkedést, utcára csődítik az embereket. Hazánkat évtizedek óta mételyezik. Valószínűleg ugyanígy játszódhatott le az „őszirózsás forradalom” is, melynek eredményeként Magyarország szétesett. A jelenlegi helyzetben (Ukrajna, bevándorlók stb.) sokkal fontosabb a stabilitás megőrzése, mint egy erőszakos hatalomváltás. Lehet másképpen egy ország, egy közösség javát akarni erőszak, káosz előidézése nélkül is.

Egy követendő példát szeretnék veletek megosztani, amivel Lengyelországban találkoztam.

Nevezetesen a lengyel hadsereg különleges egységéből leszerelt katonák alapítványát nemcsak pénzátutalással lehet támogatni, hanem egy termék (káposztás sertéscsülök) megvásárlásával is.




Milyen üzenettel bír ez a lehetőség?




Többek között erősíti a nemzeti öntudatot, az összetartozás érzését, a hadseregbe vetett bizalmat. Ha sikerülne meghonosítani ezt a gyakorlatot, apró lépéssel ugyan, de tudnánk lendíteni a nemzet egységesítésének terén.

Üdv,
Attila





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából