Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk levele:

Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Kurucok!

Nem szoktam senkitől semmit kérni, nem kuncsorgok, nem "puncsolok" senkinek semmiért, de ma történt velem egy olyan dolog, amit meg szeretnék osztani Veletek, és szeretném, ha segítenétek nekem ezt a gesztust az oldalatok által megköszönni az ismeretlen jótevőmnek.

Arcfelismerő és profilozó oldalaknak a tagja nem vagyok, így ott én nem tudok "megosztani" és "posztolni", de szeretnék köszönetet mondani a segítőkész ismeretlennek, aki egy figyelmetlenségem révén kialakult parkolási pótdíjtól mentett meg ma délelőtt 10:49-kor az Ajtósi Dürer sor 10. parkolójában.

Időpontra volt jelenésem az Uzsokiba, így amikor késve leparkoltam, fel sem tűnt, hogy nem látok parkolóautomatát és hogy fizetnem kellene bármiért is a vasúti töltés melletti parkolóban.

A kellemetlen vizsgálat után felszabadulva ballagtunk vissza az autómhoz a Hungária körúton a párommal, mikor a kocsinál fogadott a mikuláscsomag az ablaktörlő alatt. Nem lettem dühös, ha valamit elszúrtam, akkor a felelősségbe is bele kell állni, mondtam, de mikor közelebb mentem az autóhoz, láttam, hogy egy kiváltott parkolójegy és egy kis levélke is van a mikulás csomag mellett, amiben az ismeretlen jótevőm megírta, hogy látta a "felügyelőt" dolgozni, és reméli, hogy az általa nekem kiváltott parkolójeggyel sikerül elkerülnöm a pótdíjfizetést.

Nos, ezúton szeretném megköszönni Neki a segítséget, és jelezni, hogy az 5 perces limitbe belefért a jegy kiváltása, így miután bementünk asszonyommal a Nagy Lajos király útjára rendezni a sorokat, a parkolási társaság jóváhagyta a kifogást, és elfogadta a parkolójegyet.

Örülök, hogy ez a kis csoda velem megesett, és örömmel konstatáltam, hogy a mai világban még mindig vannak bőven olyan emberek, akik odafigyelnek másokra, és megpróbálnak önzetlenül segíteni.

Maradok olvasótok rendületlenül!

Tisztelettel,

Varga Károly




















Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából