Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk írja:

A mai napon (azaz tegnap - a szerk.) Pécs sétálóutcájában lettem figyelmes egy afrikai néger és egy idősebb pocakos cigány ember kooperálására.

A bevándorló most már hetek óta a belvárosban kéreget. Fekete-afrikai, könnycsepp-tetoválás a bal szeme alatt, feltűnő piros Nike cipő, és a cigányok adtak a nyakába egy hosszú fehér rózsafüzért kereszttel.




A párbeszédből csak annyit hallottam,hogy a fekete valamit angolul mondott, amikor odament a cigányhoz, az meg elvet legalább egy ezrest (mivel össze volt hajtva, amikor elvette tőle, csak a felső ezrest láttam), és mondta neki hogy : " Tovább-tovább, aztán ügyesen!"

Majd elváltak és mindenki ment a dolgára.

A bevándorló a sétálóutca közepén mindjárt le is szólított két fiatal lányt angolul, hogy szegény bevándorló... stb, stb.

Aki találkozik ezzel a bevándorlóval Pécsen, az jobb ha tudja, a pénz a cigányok zsebébe megy.

Pécs a kultúra fővárosa. Köszi, Páva. Az.

Frissítés: Másik olvasónk emlékeztet rá: a könnycsepp a gyilkosok jele

Szeretném kiegészíteni cikküket egy dologgal. Egy Amerikában élő barátomtól tudom, de azóta többen is megerősítették. A tetovált könnycsepp jelentése: gyilkoltam - írja olvasónk.

Értesülése helytálló, a bal szem alatti könnycsepp eredetileg valóban az elkövetett gyilkosságra zutaló börtöntetoválás volt. Manapság azonban sok egyéb bolondéria mellett ezt a jelet is szívesen öltik magukra a kevésbé nagy formátumú börtöntöltelékek és egyéb agyhalottak is. Tehát nem jelent semmi biztosat. Épeszű ember bizalmát viszont egy cigányokkal közösködő migránsban semmiképp nem növeli.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából