Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk írja:

A Facebookon találtam egy megosztást a "kvízrabbi", Vágó István oldalán, amit a trianoni gyásznapon tett közzé, és mivel egy gyönyörű székelykapu volt feltüntetve a képen, értelemszerű volt, hogy elolvasom. Titkon még reménykedtem is benne, hogy legalább egy kis jóérzés szorult ebbe a szemétládába az erdélyi magyarsággal szemben.

Csalódnom kellett természetesen, ez a disznó minősíthetetlen hozzáállású, a nagy európai multikulti hányinger értékrendjével együtt, de kérlek, olvassatok bele a kommentekbe, mennyi követője van, és elborult agyú követője, akik megtagadják erdélyi testvéreinket, és már Magyarország föld színéről való eltörléséről vizionálnak...



Favicc...

Külön kiemelem nektek Bugovics Gyula kommentjeit, szégyen és gyalázat, hogy magát értelmiséginek valló ember nyíltan azt vallja, hogy ő amúgy sem kedveli erdélyi magyar testvéreinket... Akkor takarodjon Izraelbe!

Ne hagyjuk annyiban, ne higgyék ezek az emberek, hogy szó nélkül marad ez a nemzetárulás, amit nagy nyilvánosság előtt művelnek. Hátha egy-két jóérzésű magyar ember írna nekik levelet, és elmagyarázná nekik a Szent Korona-tant, és a magyarság értékeit.

 

Elképzelem, amint Németországban felavatnak egy szász-kaput, rajta Kelet-Poroszország, Szilézia, Elzász, Lotaringia stilizált térképével és zászlóival...

Posted by Vágó István on 2015. június 4.

Ízelítő a hozzászólásokból azoknak, akik nem rendelkeznek Fb-hozzáféréssel:








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából