Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának közleményéből kiderül: igazat írt olvasónk, megszökött két ároktői gyilkos:

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság fogolyszökés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a 26 éves Rostás Henrik és az 51 éves Rostás Elemér ároktői lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. október 4-én éjjel a bíróság által elrendelt házi őrizet szabályait megszegve ismeretlen helyre távozott. A rendőrség azonnal megkezdte a két személy felkutatását.

Rostás Henrik körülbelül 175 centiméter magas, rövid, fekete hajú, sportos testalkatú férfi. Utolsó ismert ruházata: világoskék színű farmernadrág, fekete színű Adidas pulóver, kék színű Adidas sportcipő.




Id. Rostás Elemér körülbelül 170 centiméter magas, kopasz, pocakos férfi. Utolsó ismert ruházata: világoskék színű farmernadrág, fehér színű Adidas sportcipő és szabadidő felső.




A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/49/544-290 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.



Ezeket szabadította rá a "pintéri rend" a magyarokra

Korábban írtuk: Olvasónk szerint megszöktek az ároktői gyilkos cigányok

Az alábbi levelet kaptuk, valóságtartalmát leellenőrizni nem tudjuk (várjuk a rendőrségi cáfolatot vagy megerősítést):

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném Önökkel és a kedves olvasókkal megosztani azt, hogy Ároktőről a rablógyilkos banda több tagja is ma hajnalban megszökött a házi őrizetből. A kormány és a rendszer hibája miatt ezeket az aljas gyilkosokat hazaengedték, most pedig szökevényként, még veszélyesebben garázdálkodnak az országban. Ezt gondosan megtervelték.

Mint tudják, a lassú eljárás következtében hazaengedték őket, "fokozott" rendőri felügyelet mellett. Ez azt tette kim hogy naponta egyszer-kétszer felkeresték őket otthon hogy megvannak-e még.

Olyan emberekről van szó, akik időseket öltek meg, jóformán élvezetből, mert nem igazán tudom elhinni, hogy szegény kisnyugdíjasoknak millióik voltak otthon.

Hogy miért történt ez? Mert cigányokról volt szó. A kormány mindent megenged nekik, és most nézzék meg, hol is tart az ország.

Eddig Ároktő egy kellemes település volt, a cigányoktól eltekintve, gyakran jártak le a Tiszára horgászni, egész jó volt a turizmus.  Az utóbbi időben annyira félnek az itt kialakult helyzet miatt az emberek, hogy a falu lassan csődbe megy, mert senki sem mer Ároktőre lejönni. A környező településeken több ismerősöm is van, akik, ha tehetik, kikerülik a falut, még ha átutazóban járnak is.

Este 10 után az ember már nem is nagyon mer kimenni az utcára, és ez Orbán Viktornak és kutyáinak köszönhető.

Remélem, hogy egyszer eljön az a nap, amikor nem kell attól félni, és büszkén felvállalhatja, hogy magyar; a gyilkosok, rablók, cigányok pedig megkapj'k azt, ami jár nekik.

Köszönöm, hogy elolvasták!

Tisztelettel,

egy aggódó ároktői lakos

Kapcsolódó: Haverok, szex, ital - Rezesova luxuslakásban ülheti le a büntetését

Korábban írtuk: 

- Életfogytiglant kértek a korábban szabadon engedett ároktői gyilkosokra

- Célpontban a szélnek eresztett ároktői gyilkos cigányok - mindent tagadnak
- Nagylábon éltek a kiengedett cigány sorozatgyilkosok az "Elemér-farmon" - mégis járt nekik a segély
- Munkában a bíróság: kisétálnak a börtönből a vascsöves cigány sorozatgyilkosok
- Röhögve hagyták el a börtönt a gyilkos kancigányok