Ugrás a cikkhez
Reklám




Tisztelt Bayer Zsolt! Elolvastam Markó Bélának írt nyílt levelét. Annyira tetszett, hogy kétszer is elolvastam. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy az írás egy remekmű. Minden mondata igaz. Markó Bélának ez a végét jelenti. Ideje már, hisz egy nagyon kártékony ember áldatlan tevékenységére került egy erős fénycsóva. Itt is igaz Für Lajos Antalra vonatkozó megfogalmazása, miszerint volt nagy vezérünk a „legkártékonyabb magyar”. Most Markó is Erdély ország legkártékonyabb magyarja. Sokunk örömére pusztulnia kell. Azért kell pusztulnia, mert hazaküldte a székelyeket. Akkor küldte haza a szenvedő magyart, amikor azok tehettek volna jobb sorsukért. Az írás kitépte Markó rothadó gyökereit. A Markó-jelenséget kidobta a tűző napra, ahol az el fog senyvedni. Sok torok fogja még egyszerre kiáltani: megvetünk Béla!

Tisztelt Bayer úr!

A dolgozat elolvasása kapcsán végig azon járt az eszem, hogy kisebb javításokkal meg lehetne címezni Orbán Viktornak is. Arra kérem Önt, tegye meg, mert a székely ember és az anyaországban élő magyar sorsa között nagyon sok a hasonlóság. Ott is elárulták (mert volt rá ember), itt is elárulták (mert volt rá ember). Mindenekelőtt a Verestóy amúgy gátlástalan senkiházi nevét helyettesítsük a politika rendőrségből hátrahagyott, országunkat kifosztó ügynökhálózat jeles védelmezőivel. Írjuk ide Kövér László és Demeter Ervin nevét. Amikor a honi kassza kifosztásról ír Markóék részéről (egyetértek, mert tolvajok) nyugodtan behelyettesíthető az Ezüst Hajó Kft. Kaya Ibrahim, Joszip Tot, Deutsch-Für Tamás, a 12 állami gazdaság kirablója, és azok a strómanok, akik sikeresen megcsapolták a Széchenyi-tervnek álcázott, valójában a Fidesz-közeli tőkések szabadrablását biztosító kasszát.

Azok nevei is bekerülhetnek ide, akik 100 milliárddal konszolidálták túl a Postabankot. Csak halkan kérdezem: Megérte fiúk?

Megjegyzem, mindezt kibírta volna az elnyomorított szerencsétlen magyar, de az arcátlan hitegetésbe itt is belefáradt a nép. Orbán itt is hazaküldött először másfél millió, majd folyamatosan csökkenő létszámú felbiztatott, jó szándékú szavazót. Ő már tudta a Kossuth téren, hogy 2002-ben a kommunisták elcsalták a választást, mégsem erről beszélt.

Elhatárolódott az érte felvonuló Erzsébet hídi tüntetőktől, és „nem volt úgy öltözve” a TV-székháznál megtartott nagygyűlésen sem. Az már csak hab a tortán és jelzésértékű a nagy összeborulásra, hogy Kecskeméten a Fidesz együtt ünnepelt a kommunistákkal és az SZDSZ-szel. Ezeknek a következménye, hogy a kommunizmus áldozataira emlékező Fidesz nagygyűlésére már csak 5-6 ezer megtévesztett magyar volt kíváncsi a Terror Háza előtt.

Pokorni Konrád György-idézetekkel tűzdelt, semmitmondó beszédét még ezek a hithű magyarok is kifütyülték, vagy földre szegezett arccal megmorogták. Szomorúan azt is írhatnám, hogy a Fidesz beteljesítette küldetését! Szétverte a keresztényeket, a MIÉP-et (mondjuk ebben Csurka is élen járt. A szerk.), a kisgazdákat, és most utoljára lealjasítja a Kossuth téri tüntetőket is.

Igen Tisztelt Bayer úr!

Azokat a Kossuth téri tüntetőket hessegeti és üldözi el magától a Fidesz, akiknek valamikori Kossuth téri emelvényén Ön is lelkesen felszólat. Lelkesítő beszédével megpróbálta elterelni a figyelmet Orbán Viktor nemzetáruló beszédéről, miszerint nem kell előrehozott választás. A kormány jogilag nem illegitim, csak politikailag és erkölcsileg. Nem, nem Bayer úr! Ez a kormány jogilag is illegitim.

Tudhatná ezt az egyébként jogász végzettségű fideszes vezér is, de mivel ő sem akar elszámolni azzal a közel 7 milliárd forinttal, amit a választási kampányra költött (fekete pénz volt ez a javából), így hagyta Gyurcsány ámokfutását, hazudozását,  a kommunisták szabadrablását, és a Fidesz-frakció sem emelte fel a szavát a bolsevik diktatúrát építő, pénzen vett hatalom megtörése ellen.

Ez addig így lesz, amíg a rendszerváltásnak hazudott, valójában a kommunista ügynökök hatalmának átmentését, országlását szolgáló paktumok megkötésének sorozatától el nem távolodik a valóban nemzeti oldal.

El kell kergetni a választókat csak szavakban képviselő politikusokat, felelőségre kell vonni a nép butítására szakosodott, de minden tv-csatornán jelentős műsoridővel rendelkező politológusokat és elemzőket. A médiát teljes mértékben lenyúló cionista ügynökhálózatot szembesíteni kell az elmúlt 17 év hordalékával. Csak remélni tudom, hogy nincs már sok hátra, és az anyaországban is a rémtetteket elkövető aljasok Markó Béla sorsára jutnak.

Azt kívánom, hogy a hazaárulónak kijutó borzalmas érzés fogja el őket, amikor tükörbe néznek, de leginkább akkor, amikor gyermekeik szomorú tekintetét és szemét látják.

Tisztelt Bayer úr!

A fentiek miatt azt kérem Öntől, hogy nyugodtan címezze át a levelet, és küldje meg tanúságképpen az alapító fideszes atyáknak. Túl kicsi ez az ország ahhoz, hogy a nagy rablásokat, a gazemberséget, a félrevezetések tömkelegét sokáig el lehessen titkolni.

Reméljük, egyszer feltámad és fellázad a hitét még valamennyire megőrző magyar nép, és mégegyszer fölteszi a kérdést: Megérte fiúk?


Üdvözlettel:

Varga Nikoletta


Friss hírek az elmúlt 24 órából