Ugrás a cikkhez
Reklám

Csalás és hasonló bűncselekmények miatt ült börtönben tíz hónapot korábban Dózsa István, az ugyancsak büntetett előéletű Kolompár Orbán által vezetett MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatója és elnöki kabinetvezetője - értesült a Magyar Hírlap.

Az újság úgy tudja: Dózsának akkor még Csengery volt a vezetékneve.

Dózsa korábban a Szepessy Zsolt által fémjelzett Összefogás pártban tevékenykedett, ám onnan még decemberben menesztették - a lap szerint azért, mert fény derült viselt dolgaira.

(Híradó)

Kuruc.info:

1.)   
ennek az MFC Roma Összefogás Pártnak a mecénása a maffiavezéri múlttal rendelkező Száva Vince (aki még nem tette, feltétlen olvassa el EZT, csak hogy “képben legyen” afelől, miket is művelt ez az “ember” áldozataival. Persze a ballibek szemet hunytak mindezek felett, mert aztán beállt az SZDSZ Hitgyülijébe.)

2.)    ugyanezen a listán indult a hírhedt cigányfajvédő, Magyar Elemér is, akinek valószínűleg nagyon nagy szerepe van abban, hogy többek között a rendőröket szántszándékkal tőrbe csaló, majd megtámadó cigányokat felmentették. Apropó, a sztorival kapcsolatban még egy bennünket gyalázó cikket is írt (ITT van) – erre valószínűleg külön kitérünk majd, ha lesz egy kis időnk. Addig is, olvasgassuk az olvasói megjegyzéseket a cikk alatt, érdemes – nagyon szépen helyreteszik a hazugságait, csúsztatásait. Szegín Elemérkét gyakorlatilag – a mintegy 130 hozzászólásból – senki se védi, senki se áll mellé – az egyetlen egy idióta cigány, Glymboo kivételével. Szép arány, Elemérke; ennyit rólad és az „érveidről”.

3.)    tud valaki egyetlen egy olyan cigányvezetőt mutatni, aki ne lenne sáros, azaz büntetett előéletű? (Konkrét, kapcsolódó példák INNEN követhetők, a hivatkozások mentén visszafelé.) A kérdés, természetesen, költői: ilyen nincs. Amilyen a cigányság (túlnyomórészt bűnöző; a tisztességesek csak kisszámú kisebbséget alkotnak), olyanok az általa megválasztott, kitermelt, támogatott vezetői.

Ajánló:  A rég várt megrendítő Jelenczki-film hazánk kifosztásáról: Háború a nemzet ellen I-IV.  (x)



Friss hírek az elmúlt 24 órából