Ugrás a cikkhez
Reklám




Bár a Fidesz napok óta Draskovics Tibor lemondását követeli, az MSZP frakcióvezetője szerint a rendészeti miniszter egyáltalán nem hibás a történtek miatt - olvasható a HírTV oldalán. Ezzel az MSZP hivatalosan is beismerte: hazudtak a felvételről az egész országnak. Mint ismeretes, a Kuruc.info leplezte le a gazemberséget, részletek alább a kapcsolódó anyagokban.

Mesterházy Attila a köztévé reggeli műsorában azzal próbálta mentegetni a tárcavezetőt, hogy bizonyára téves tájékoztatást kapott a felvételről a beosztottjától. Mesterházy szerint Draskovicsnak meg kell válnia ettől az illetőtől.

A szocialista frakcióvezető nem kommentálta a bonyhádi robbantás szemtanújának baloldali kötődését. Sőt, szerinte nem a felvételről kell beszélni, hanem a cselekményekről, amelyek idáig vezettek - adja hírül a fideszes televízió.

A hazug miniszter egészen pontosan ezt mondta, amikor bemutatta a felvételt:

"Ezt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották föl, ők készítették erről a felvételt".

Emlékeztetőül:

 

 

Kapcsolódó:

- Az ügyészség adja meg a kegyelemdöfést: "illusztrációként kérték el a Draskovics által emlegetett felvételt"

- Újabb lépés hátra: már csak "feltételezik" a kapcsolatot a bonyhádiak és a Magyarok Nyilai között
- Szép lassan hátrálnak Draskovicsék: "úgysem használnánk fel a bemutatott videót a bíróságon"
- Tagadnak Draskovics elvtársék
- Pályázatot ír ki a Kuruc.info: atombombát robbantott a Magyarok Nyilai? Készítsen Ön is bizonyítékot, Drazsé után szabadon!
- Az egyik bonyhádi kísérletező megerősíti: az ő robbantásukat mutatta be Draskovics
- Exkluzív: lerántjuk a leplet - Draskovics hamis bizonyítékokat mutatott be a sajtónak a Magyarok Nyilaival kapcsolatban - vajon a helyén marad?


Friss hírek az elmúlt 24 órából